Görüldüğü üzere sağlam sanılan birçok birlik dağılmışken buraya ekipsiz gelmeme rağmen genel başkanlığını yaptığım birlik ilk sıradaki yerini aldı. Ekipsiz geldim ama delikanlı ve karakterli duruşumla sürekli dost kalacağım güzel insanlar edindim. Oyunun başından beri espiri amaçlı bi üslup kullanarak devamlı doğru bildiğimi savundum, yanlış hareketlere cevap verdim. Açıkça söyledim dedim ki Diriliş'in yaptığı etik değil ve arkasındayım. İkili oynamadım.
Şimdi, bugün 11-12. kez Tılsım Birliklerinin birliğimdeki arkadaşlara mesaj attığını öğreniyorum, birliklerine çağırdıklarını görüyorum. Hepsi sağlam, karakterli insanlar ki konuyu tarafıma bildirdiler, gitmediler.
Kardeşim ayıp ayıp. Burada benim yazdıklarımın altında bana ahlak dersi verenler yine bu Tılsım birlikleri.
Delikanlılığın kitabını kalem kalem biz yazdık, daktiloyla temize çekeceğinize bi okuyun.
Bana Tılsımdan gelmek için mesaj atanlara olumsuz cevap verdim, bi bu kadar kişi de bana yazdı.
Sizdekiler bize gelmek için mesaj atıyor ben kabul etmiyorum, siz bizdekileri çağırıyorsunuz arkadaşlarım kabul etmiyor. Fark var, kocaman bi fark var.
Tılsımdan benimle tanışmak için yazan, güzel dileklerde bulunan abilerim, kardeşlerim oldu, onları ayrı tutuyorum ama başları ağrımasın diye isim vermeyeceğim. Kendilerini biliyolar, dostlarımdır.
Ahir kelam, beyninizdeki kurt kafanıza ağır gelmiş sizin.
Kafanızı vurmaya geleceğiz