Toplam 6 Sayfadan Sayfa 1 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 51 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: +/+ Cihad Birlikleri

Varsayýlan +/+ Cihad Birlikleri

Birliðin kurulmasýndan þimdilik vazgeçildi.
    Birliðin akýbeti oyun esnasýnda belli olacaktýr.

Þahsým olarak oyuna -/- bölgesinde baþlayacaðým.

iyi oyunlar, hakeden kazansýn
    Tahsýldaroðlu tarafýndan (17-09-2015 Saat 01:06) deðiþtirildi. Sebep: Yapýlanma oyun gidiþatýna göre belirleneceðinden birlik beklemeye alýnmýþtýr.

Varsayýlan

Alýntý Tahsýldaroðlu kullanýcýsýndan alýntý Mesajý göster
    Arkadaþlar Allahýn selamý üzerinize olsun.
    Yeni açýlacak olan s19'da +/+ bölgesinde Cihad Birlikleri adý altýnda saðlam bir oluþum kurmaya niyetlendik, kollarý sývadýk.

Marko Paþa ve Tahsýldaroðlu liderliðinde kaliteli ve deðerli arkadaþlarla yola çýkacaðýz.
    Yapýlanmamýzda her birlik kendi yönetiminden sorumlu olacak ve her birlik kendi içinde büyüyebilecek lakin yönetim konusunda alt/üst mantýðýyla hareket edeceðiz.

Yönetim ana birliðin 5 görevlisi ve diðer birliklerin baþkanlarýndan oluþacak. Birlik ve bölge menfaatleri hususunda kararlar oluþturulan bu yönetim kurulunun oy birliðiyle alýnacak. Tüm üyelerin oyu 1, Marko Paþa ve Tahsýldaroðlu’nun oyu 2 sayýlacak. Bu sayede hem alt birlikler de yönetimde söz sahibi olacak hem de yönetim otoritesini saðlamýþ olacaðýz. Alt birlikler bu yönetim kurulunun aldýðý kararlarýn dýþýna çýkmadýðý sürece kendi yönetimlerinde baðýmsýz olacaklar.

Server sonuna kadar yürüyeceðimize inancýmýz tamdýr. Bizimle yürümek isteyen kardeþlerimizi Cihad Yapýlanmamýza bekliyoruz.

Daha önce yönetim ve elçilik hususunda tecrübesi olan arkadaþlarýn bu konudaki baþarýlarýný ve icraatlarýný belirtmesi yönetim kurulunu oluþtururken iþimizi kolaylaþtýracaktýr.

En az bizim kadar kaliteli, sadakatli ve delikanlý üyelerden oluþturacaðýmýz bir yönetimle bileðimiz bükülmez kanaatindeyim.
    Sorusu olan kardeþlerim bu baþlýktan iletebilirler.

Saygýlarýmla
    Cihad Harekatý Yönetim Kurulu Baþkaný
    Tahsýldaroðlu
    Birliðinizin ömrü yaklaþýk olarak 20 gün üstad.

Varsayýlan

hocam neye dayanarak söylediðini öðrenebilir miyim?

Varsayýlan

hocam neye dayanarak söylediðini öðrenebilir miyim?
    Normal üyelerin oyu 1 bizim oy 2 mantýðý fazla yürümez de ondan.

Ayrýca her aldýðýnýz üyeye oylama yapacaksanýz devam birlikleriniz nasýl olacak merak ediyorum.

Varsayýlan

Alýntý Timeismoneyy kullanýcýsýndan alýntý Mesajý göster
    Normal üyelerin oyu 1 bizim oy 2 mantýðý fazla yürümez de ondan.

Ayrýca her aldýðýnýz üyeye oylama yapacaksanýz devam birlikleriniz nasýl olacak merak ediyorum.
    Her üyeye oylama deðil, yönetim kuruluna girecek herkes için 1 kefillik ve ardýndan oylama. Ben kurucu baþkan hiç olmadým ama çok birlik yönettim. Oylama yaparak eþitliði, baþkanýn oyu 2 sayýlarak otoriteyi saðlamak amacým. Kaç birlik gördün ki alt birlik baþkanýna genel yönetimde söz hakký veren?

Varsayýlan

Her üyeye oylama deðil, yönetim kuruluna girecek herkes için 1 kefillik ve ardýndan oylama. Ben kurucu baþkan hiç olmadým ama çok birlik yönettim. Oylama yaparak eþitliði, baþkanýn oyu 2 sayýlarak otoriteyi saðlamak amacým. Kaç birlik gördün ki alt birlik baþkanýna genel yönetimde söz hakký veren?
    Tamam üstad polemiðe girmek istemiyorum o senin görüþün benim görüþüm farklý.

Varsayýlan

Alýntý Timeismoneyy kullanýcýsýndan alýntý Mesajý göster
    Tamam üstad polemiðe girmek istemiyorum o senin görüþün benim görüþüm farklý.
    Estaðfurullah polemik yok, bunlar deðiþtirilemez kurallar deðil, oyun baþlasýn gidiþata göre yönetim anlayýþýmýza da yön veririz. Oyuna baþlayacaksan +/+ da beklerim

Üye FurkanBaba - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Kayýt Tarihi
    05.09.2015

Varsayýlan

Baþkan haklý, çok þahit olduk daðýlan birliklere. Bu otoriteyi saðlamak çok zor ama saðlandýðý takdirde daðýlmadan yürür. +/+ ya kaydolacaðým. Görüþürüz inþallah

Varsayýlan

Alýntý FurkanBaba kullanýcýsýndan alýntý Mesajý göster
    Baþkan haklý, çok þahit olduk daðýlan birliklere. Bu otoriteyi saðlamak çok zor ama saðlandýðý takdirde daðýlmadan yürür. +/+ ya kaydolacaðým. Görüþürüz inþallah
    Eyvallah kardeþim, inþallah saðlamaya çalýþacaðýz. Oyunda adým ayný olacak, ayýn 15'inde sabahtan kaydolursan iyi olur. Oyun baþlayýnca da bana ulaþýrsýn. Saygýlar

Üye FurkanBaba - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Kayýt Tarihi
    05.09.2015

Varsayýlan

Eyvallah kardeþim, inþallah saðlamaya çalýþacaðýz. Oyunda adým ayný olacak, ayýn 15'inde sabahtan kaydolursan iyi olur. Oyun baþlayýnca da bana ulaþýrsýn. Saygýlar
    Tamamdýr dostum ulaþacaðým

Toplam 6 Sayfadan Sayfa 1 123 ... SonuncuSonuncu