Arkadaþlar Allahýn selamý üzerinize olsun.
Yeni açýlacak olan s19'da +/+ bölgesinde Cihad Birlikleri adý altýnda saðlam bir oluþum kurmaya niyetlendik, kollarý sývadýk.
Marko Paþa ve Tahsýldaroðlu liderliðinde kaliteli ve deðerli arkadaþlarla yola çýkacaðýz.
Yapýlanmamýzda her birlik kendi yönetiminden sorumlu olacak ve her birlik kendi içinde büyüyebilecek lakin yönetim konusunda alt/üst mantýðýyla hareket edeceðiz.
Yönetim ana birliðin 5 görevlisi ve diðer birliklerin baþkanlarýndan oluþacak. Birlik ve bölge menfaatleri hususunda kararlar oluþturulan bu yönetim kurulunun oy birliðiyle alýnacak. Tüm üyelerin oyu 1, Marko Paþa ve Tahsýldaroðlu’nun oyu 2 sayýlacak. Bu sayede hem alt birlikler de yönetimde söz sahibi olacak hem de yönetim otoritesini saðlamýþ olacaðýz. Alt birlikler bu yönetim kurulunun aldýðý kararlarýn dýþýna çýkmadýðý sürece kendi yönetimlerinde baðýmsýz olacaklar.
Server sonuna kadar yürüyeceðimize inancýmýz tamdýr. Bizimle yürümek isteyen kardeþlerimizi Cihad Yapýlanmamýza bekliyoruz.
Daha önce yönetim ve elçilik hususunda tecrübesi olan arkadaþlarýn bu konudaki baþarýlarýný ve icraatlarýný belirtmesi yönetim kurulunu oluþtururken iþimizi kolaylaþtýracaktýr.
En az bizim kadar kaliteli, sadakatli ve delikanlý üyelerden oluþturacaðýmýz bir yönetimle bileðimiz bükülmez kanaatindeyim.
Sorusu olan kardeþlerim bu baþlýktan iletebilirler.
Saygýlarýmla
Cihad Harekatý Yönetim Kurulu Baþkaný
Tahsýldaroðlu