Tahsıldaroğlu kullanıcısından alıntı Bizim Marko Paşa oynamıştı ben tam ayrıntı bilmiyorum ara ara girip baktım sadece. Wow'a çok yakınken sağlam bi sıralıyla yıktılar. Sanırım en son Tepki birliğindeydi wow ? karıştı herhalde hocam
Viva la Proxy s1&s19 proxy
tahsildar bey özelden mesaj attım bakabilir misiniz acaba
proxyyy kullanıcısından alıntı wow ? karıştı herhalde hocam Wow yok muydu? Dediğim gibi ben arkadaş tatile gittiğinde baktım bi 3-5 gün, bilemiyorum
Tahsıldaroğlu kullanıcısından alıntı Wow yok muydu? Dediğim gibi ben arkadaş tatile gittiğinde baktım bi 3-5 gün, bilemiyorum yok hocam wow kurulmuyor zafer puanı kasılıyor. 200 günün sonunda kimin puanı fazla ise server ı o zamanmış oluyor
proxyyy kullanıcısından alıntı yok hocam wow kurulmuyor zafer puanı kasılıyor. 200 günün sonunda kimin puanı fazla ise server ı o zamanmış oluyor Bu server öyle, o da öyleydi doğru
Bizde bu serverde olucaz.Şimdiden herkese başarılar. DOMBIRA (Mert)
Mert Karagöz kullanıcısından alıntı Bizde bu serverde olucaz.Şimdiden herkese başarılar. DOMBIRA (Mert) Eyvallah kardeşim size de başarılar, kaç kişisiniz hangi bölgede başlayacaksınız
Tahsıldaroğlu kullanıcısından alıntı Birliğin kurulmasından şimdilik vazgeçildi. Birliğin akıbeti oyun esnasında belli olacaktır. Şahsım olarak oyuna -/- bölgesinde başlayacağım. iyi oyunlar, hakeden kazansın Baskanim HUNS birliklerine bekleriz
nasıl bir server diye bakmaya geldim ...
----> Çakıroğlu <----
sa arkadaşlar bnde servr 19 da oyuna başlıcam ama bulamadım açıldımı bi yardımcı olabilirmisiniz
Forum Kuralları