beyler temsilci arıyorum varmı ilgilenen ? özellikle saat sabah 8:00 - 15:00 arası ilginecek olursa sevinirim
beyler temsilci arıyorum varmı ilgilenen ? özellikle saat sabah 8:00 - 15:00 arası ilginecek olursa sevinirim
AL SANA İMZA
beyler anlaşılan herkeste sabah girme sorunu var bende de sabah gircek tem silci varmı veya öğle sabah 9-16.30 arası 2-3 kere gircek bi temsilci ?
kusura bakmayı beyler yeni kayıt oldum geç kaldım biraz sanırım ama![]()
beyler az önce birliğe kaydoldum sonra saldırılara baktım türkistan adlı köyü olan aw50f türkiye adlı köyü olan synerqixe saldırmış adamın 23 tokmak sote olmuş bunlar niye oyunun başında birbirine saldırıyo ?
birliği yönetecek kişiler lazım var mı yapabilecek birileri? ben sadece birliğin kurulmasına ön ayak olurum.Birlik yönetmek herkesin harcı değil hele ki yabancı bir serverda.
Birlik başkanı-Diplomasi öncelikle bu 2 yer dolmalı.Özellikle diplomasi işine bakan kişinin iyi bir ingilizcesi olması gerekli.
romulus vaktim olsa başkan olurdum hatta finlandiyadan ruslardan arkadşları da toplardım da vaktim yok belki askerleri yarın kestirecez dün akşam yağmayı yarıda kestim o yüzden vaktim olsa idi başkan olurdum birlik içini dışını yönetirdim de malesef vakit yok daha şimdiden kaç tane Türk birliği kuruldu![]()
valla ben diriliş adındaki türk birligindeyim 10 kişiyiz başka kaç tane varki ?
AL SANA İMZA
Anlamak için herkes köy adının sonuna # koymaya devam etsin.
beyler az önce server bakıma alındı inşallah 2 tane 2 köylü atılır multiler bu olaya bir el atar
hay şansımıza oyuna hemen girdi ve adamlar hala duruyo![]()