Beyler bi değişiklik yapıyım nicki değiştirdim TheGuardian Irk aynı Galya
Beyler bi değişiklik yapıyım nicki değiştirdim TheGuardian Irk aynı Galya
TheRomanEmpire >> Roma
ChampionTurk >> Galya
Bizide listeye eklerseniz sevinirim![]()
13 lejyoner olduSizde ne kadar asker var ?
Aaron kardes bence roma olarak askere baslama simdiden üretim kas azcıksora tahıldan gitme
Herkes msnine bu grubu eklesin.
group98919@groupsim.com
nickinizi yazın Zambiya 3x için groupsim kurdum denedim çalışıyor.Ekleyin.İletişim için bu önemli.
arkadşalar bence kendi yorumumu katayım dersem bu kadar kişilik serverde bu kadar fazla Türk oyuncu var sınırlarımızın belirlemesi son derece önemli o yüzden şimdiden söyleyeyim de sonradan sorun çıkmasın 2 tane Türk birliği kurulsun ikiside alabildiği Türk oyuncuları alsın atıyorum 1. birlik 30 kişi 2. birlik 30 kişi ilk madlyalar dağıtıldıktan sonra serverin gidişatına göre ki bu kadar az bir serverda 60 kişilik birlikler görmek zor oucaktır ancak servera göre o iki birliği birleştiririz veya 2 tane kardeş birlik düzeyinde gideriz ancak dediğiniz gibi organizasyon ve bu iki birlik arasında çok iyi iletişim olucak iki birlikte + + da olacağından feci bir gelişme kaydedilir oyun başında ve oyunun ortalarında ve sonlarında iyi bir birlik olmamız içinde oyuncuların kalitesi ve birlik yöneticileri belirleyecektir şansımız çok fazla ama organizasyon şart benim görüşüm bu bir birlik kurulacağına 2 tane birlik kurulsun alabildikleri Türkleri alsınlar
beyler cermen temizligini başlatalım bizim orda bir cermen var herkese yakın ona bir baskın yapalım yoksa herkese bela olur saldırıda 4. bu adamı rahat bırakmıyoruz herkes duyarlı olsun daha bana veya kimseye saldırı gelmedi ama bu adamı salarsak yarımıza hesap sildirtir beraber bi op yapalım 2/37
AL SANA İMZA