QueNOne sende bu mantık ve bu gönül olduktan sonra girenin çıkanın seceresini tutmana gerek yok. Gönül, gönül değil ki Haydarpaşa Tren İstasyonu, ne giren belli ne çıkan.
Sükunet.
Bana göre bu kadar ayrıma düşmek yersiz. Mantıken her zaman için hoş bir kadın gördüğünüzde arzulayabilir,ilgi duyabilirsiniz. Ama aşığım dediğiniz biri varsa onunla olmanız mantıklısı. Başkalarına bağlılık hissetmek sizin kendinizi tek hedefe odaklamamanızdan kaynaklı bir olay, doğru adres en çok istediğiniz kişidir.
bize tanrıdan başkası yardım edemez ama ondan başka herkes yardım etmeye çalışır..
Angel ve aaron ben anlık olanları saymıyorum bile ama mutlu oluyorum her hafta biriyle zaman geçiriyorumama anlık olanlarda 2 haftaya bir mesaj yetiyor
?
Bizde bilirdik keyfine düşkün çocuklar olmayı,hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı...♀♂
Bir insan aynı anda kaç kişiyi sevebilir? Güzel soru aslında. Bahçelimeyşın yöntemiyle çözülebilecek matematik problemlerinden birisi...
Konunun açıldığı yıl 2011.
20+11=31
Sapiens 7 numarayı ya da 1 numarayı seçecek.
31+7=38
38-1=37
QueNOne 3 kişi arasında kalmış.
37+3=40
Cevap 40 arkadaşlar...
yeni başlayınca liseye öyle olur hatta sınıfın ilerledikçe alt dönemler falan da eklenecek ilerde katlanarak çoğalır , kızlarınkide ters orantılı şekilde azalır
Sapi bilir neler çektiğimi aşk konusunda.
Hatta ne bileyim ben bile bıktım artık konuşmaktan. Şu an benim durumumu size açıklayacağım basit* bir şekilde:
- Şu an gözüme hoş görünen 2 kız var, ama onlara karşı özel bir şeyler hissetmiyorum. Yani aslında bunları yazarken bile hiç umursamadığımı farkettim. Eleyelim o zaman...
- Düşünmeden konuşmam, artık günlük hata çizelgesi tutuyorum. Yaptığım tüm hataları bir bir not alıyorum falan. Ama çekingenimdir biraz. Hiçbir kıza karşı onu rahatsız edecek ya da sinirlendirecek hareketler yapmam, yani sakin bir kişiliğim vardır.
- Final: Çok müthiş geçen bir haftanın sonuna geldik ve ... aslında düşündüm de kafamı duvara vurmak istedim bir an. Tabi ki müthiş bir haftaydı. Ama devamı gelmeyecek biliyorum. Neyse ya hevesim kırıldı anlatmayacağım. Hıh...
* : Ne basit anlatmışım ama... :S
Aşığım diye gezinen adam tek kişiyi sevebilir
Nilayım...![]()
8.5 tane !
Birini diğerlerinden buçuk fazla sevdim.
Uzaydan çıplak gözle görülebilen tek kâtip
Beyler siz empati kurmaya ne dersiniz?
Sevdiğim bir kız vardı, imkansızdı, uzaktı. Şartları anlatsam ağzınız açık kalır.
Bir türlü unutamıyordum. Sonra unutmaya başladım. İletişimim de kesildi, face'ini dondurdu. Tam unuttuk derken yeniden açtı...
Şu an çok garip duygular içerisindeyim...