Konuya abone oldum günlükcüğüm
Öpüyorum seni cici bak kendine
dip: günlüğü benden başka öpen olursa yakarım:P![]()
Konuya abone oldum günlükcüğüm
Öpüyorum seni cici bak kendine
dip: günlüğü benden başka öpen olursa yakarım:P![]()
Yaşasın Yemek Yemek.
1 gün içinde 1 den fazla yazabiliryoruz değil mi ?
Az önce olstarzın mesajını okudum ve "Bu katipler neden bu kadar havalı ?" diye sordum. Havalılar cidden. Havanız batsın.Bu arada katiplerle alakasız olarak "Sabırla bekliyoruz ama sizde biraz çabuk olun" diyorum. Kim anlarsa artık x)
Gameun du nun wie kiss haneun naldo wajulkkayo ??![]()
Amanında manın hanimiş benim günlüğüm
Selam günlük.Buraya her şeyi yazamıyorum müşteri memnuniyeti acısından konuştuklarımız kaydediliyor.Bir ara yanlız kalınca uzun uzun dertleşiriz.Sena gelince ona yüz verme sakın
Hadi görüşürüz![]()
Selam benim canım günlüğüm.
Bu gün S1 e başladım ve birlik kurmaya çalışıyorum en güzeli ise tam yanımda 15-1-1-1 madenli bir köy var anında ele geçireceğim ve kırım başlasın aynı zamanda çok mutluyum ..
Sıkıc bu günlük işi ya![]()
bla bla bla bla
gunluk denen ama bana gore bıseye faydası olmayan sanal sayfa merhaba..
ben hayatımda hıc gunluk tutmadım bana gorede gereksız bisey..
tutuosun yazıosun snra yokolup gıdıyo bısey kalmıyo yanı.neyse salla..
gunluge ne yazılır bılmem ama kendımce bsıey yazcam
çevrenizdekilerin sorunlarını dinleyin, onlara yardımcı da olun, fakat size sırtını yaslayıp üstünüze yük olmasına izin vermeyin, inanın bu onların kendi sorunlarını daha çabuk halletmelerine de yardımcı olacaktır...
hadı hoscakal gunluk...
...vesselam...
Kafam Kadar Güzel misin?
sevgili günlük
bugün sevdiğim bir arkadaşım (fatih) trafik kazası geçirdi ama sağlığı iyi çok şükür
ben şişlide bir cafede iş görüşmesine gittim bakalım nolcak, işe alınırsam tekrar yazarım günlükçüm
şimdilik bu kadar..
günlüğüm,
bugün kadıköyde köfteci ramizde arkadaşlarla köfteyi götürdük ayıptır söylemesi
üzerinede sağlam birer kadayıf indirdiken kısa zamanda tekrar gitmem lazım
![]()
vayy köfte yedin demek akhisar köftecisi dimi bu ramiz ?? kadıköyemi açmışoof olsada yesek
ayrıca sevgili günlük,
dün yani pazartesi günü okulda matematik hocası ile tartıştım kötü bir gün geçirdim moralmanım sıfır sıfır sıfır sıfır![]()
Sevgili günlük.
Seninle tanışmamım şerefine, konuşmak istedim.
Sen beni hep anlayacaksın değil mi? Neden ben seni anlayamayacağım hiç?
Son 2 günüm çok eğlenceli geçiyor. Fazla keyif alıyorum hayattan.
Bazen kafamın içinde kopan fırtınaları duyuyorum ama, artık sesimi bastıramıyor bu.
Çok keyifli oluyor hayata odaklanmak, herşeyden vazgeçebilmek.
Sahip olduğun her şey sana sorumluluk katıyor. Bu yüzden artık sorumluluk almamaya çalışıyorum.
Hayat günü birlik eğlenebildiğinde keyifli oluyor.
Bu yüzden bende seninle sadece bir kere konuşacağım. Tekrarı olduğunda eğlenceli olmayacaksın çünkü. Sıkacaksın beni ve bunalmaya niyetim yok.
Kısa Winston Soft paket sigara hayatımda en vazgeçilmezler listesinde yükseliyor.
Bu çok mu kötü acaba.
Anca sus... Hani arkadaştık...
Neyse, ben gidiyorum, geri gelmemek üzere...
Yapmaya çalışma, yap veya yapma!
Garfield Taktiği ile Keyif dolu dakikalar...