clakson kullanıcısından alıntı Zaten gruptan duydular sesimizi actılar hemen Ne grubu=P Görmedim hiç ya İyi oldu ama.Her nasıl olduysa:P
Face'de 20 kişilik grup . (20 kişide 13ü travian ne onu bilmiyor=))
"_FaTo_" kullanıcısından alıntı Ne grubu=P Görmedim hiç ya İyi oldu ama.Her nasıl olduysa:P Güzelim bi yavaş ya..Daha dur forum yeni açıldı geyikte katliyam yaptın resmen
gangsta kullanıcısından alıntı Güzelim bi yavaş ya..: DDaha dur forum yeni açıldı geyikte katliyam yaptın resmen: D Adımız çıkmış bi kere 9 a Tanımayın diye farklı nick almıştım ama yinede tanıdın mı ya clakson kullanıcısından alıntı Face'de 20 kişilik grup : p . (20 kişide 13ü travian ne onu bilmiyor=)) HehehO da güzel
gangsta kullanıcısından alıntı Güzelim bi yavaş ya..Daha dur forum yeni açıldı geyikte katliyam yaptın resmen Eski milyon mesajlara ulaşılmalı geyikte.. Yarın da geyik muhabbeti 2 açılır=)
Eski tadı vermez bence forum ..
verir verir forum olsun yeter de su mesajları bı duzeltın en usste en eskısı olsun.......!!!
Genç Aşık kullanıcısından alıntı Eski tadı vermez bence forum .. Duzenlensin birkac ay sonra gor sen.
MızmızLandım ben destek oLun
Ben burdan oluyorum destek
Etiket Bulutunu Göster
Forum Kuralları