sanki hiç birlik kurulmuyacak gibi bi server gececekmiş gibi kimse yok
çevik_siverek_zz kullanıcısından alıntı sanki hiç birlik kurulmuyacak gibi bi server gececekmiş gibi kimse yok Aynen ya...
Wlerox kullanıcısından alıntı Aynen ya... KArdeş bende geliyim de rekor bastirin bana olma mı?
OLD BUT GOOD ltx Game of Teuton & s9 Serintürk & Inx Game of Teuton
ultrAslan kullanıcısından alıntı KArdeş bende geliyim de rekor bastirin bana olma mı? Üstadım biraz acarsan anlarim bir şey anlamadım cümleden?Birliğe gelim diyorsan kapımız açık
Wlerox kullanıcısından alıntı Üstadım biraz acarsan anlarim bir şey anlamadım cümleden?Birliğe gelim diyorsan kapımız açık üzdü ............
ultrAslan kullanıcısından alıntı üzdü ............ Ne üzdü ben neden senin söyledigini anlamıyorum
Wlerox kullanıcısından alıntı Ne üzdü ben neden senin söyledigini anlamıyorum Şu anda kulüpte, keyfim yerinde, arasanda seni duymuyorum.
ultrAslan kullanıcısından alıntı Şu anda kulüpte, keyfim yerinde, arasanda seni duymuyorum. Naaaaabıyon ne diyon anlamıyorum
ultrAslan kullanıcısından alıntı Şu anda kulüpte, keyfim yerinde, arasanda seni duymuyorum. Onu bunu boşver bizim birliğe gel sen bana gomutan lazım
Forum Kuralları