hainlik yok birlikte yürümeyecektik herkes kendi yollunu çizecekti bu baştan belliydi siz anlamak istemediniz. Çapımızı daha anlayamadın sanırım ama anlayacaksın her gece her gece sıfırlanan reislenen köylerinizden sonra
Hahahaha çekirge bir zıplar iki zıplar devam edin siz zıplamaya elbet Birgün ateşin içine ziplicaksiniz
tehdit etmeye lüzum var mı dur bende edeyim ulan sen kimsin yaa . aptalsın işte anladın mı
Hahahaha sen kimsin ki beni tehdit edecen ateş olsan kendini yakarsin dikkat etde o bastığın ordu elinde patlamasin alayiniz gelse yine beni yildiramax yine gelişir başınıza bela olurum
istediğimiz bu zaten 1 ordu çaksan zaten finaldesin canım benim bizim derdimiz zaman ayırıyoruz amına koyduğum oyununa para harcıyoruz ha sizlede aramızda tartışma var ee neden sana saldırmayım ki ? zaten aktif oynayıp hesabına 3 4 defa bakıyorsan bu bileti alıyorsun bu kadar basit demogojiye gerek yok diyoruz zaten alacaksın ya bileti
Hacı bu kadar heyecan yapma ben yatıyorum uykum geldi atlar sana emanet
Anlayamadığın nokta şu aptal çekirge sizsiniz aranızda husumet olan bizle türk ekibiyle aynı sınıra gelecek kadar aptal sonra ağlayacak kadar çaresiz sizsiniz
rüzgar46 kullanıcısından alıntı
Düzgün konuş lan seni gömerim o hesabına görürsün aptal kim
En az 1 ay ban talep ediyorum.Hatta şu AT çı 1 yıl yiyebilir.