Rindfleisch kullanıcısından alıntı
Evet o anı hatırlıyorum ama reislerden önce başka bir serverda beni reislemislerdi sabaha karşı soğuk ve puslu bir hava vardı uyanmadım hiç gelmedi köyde sağlamdaydı her köyde 1k def olunca içim rahattı 5 6 tane köy var kimse bana sataşamaz diyordum lakin hicde dediğim gibi olmadı 1 tane bile askerin gözünün yaşına bakmadılar sadece reislenen 4 köyden geriye acı ve efkar vardı geri kalan iki köye ne mi oldu tabiki de onlarada geldiler arka arkaya alev alev yanan mancınık topları her dakika köyün başka noktalarinda bağrış sesleri çıkan dumanlar ağlayan çocuklar tam bir kaos hakimdi gebel kurmay başkanı çoktan istifa etmiş on başı bin başı gibi vasıflar köyde hiç bir anlam ifade etmiyordu tam öğlene doğru manciniklarin ateşi köyde buğday tarlalarını yakıp kul ettikten sonra köyde açlık baş göstermeye başladı artık her şey için sondu en son görebildiğim köyün meydaninda onca inşa için kullandığım bir yığın maloz halindeki tuğlalara bakarken birisi kaç dedi sesin geldiği yeri araken tepemde bir anda karartı gördüm ve kafamı kaldırır kaldırmaz son manciniginda atışını yapmış olduğunu gördüm...