Arkadaş her kimse bu platformda paylaşım yapamayacağı belli.O yüzden ya onları paylaşacak başka bir platform bulsun ya da rica ederekten mail olarak atabilirse memnun olurum.
Arkadaş her kimse bu platformda paylaşım yapamayacağı belli.O yüzden ya onları paylaşacak başka bir platform bulsun ya da rica ederekten mail olarak atabilirse memnun olurum.
Bunlari kim paylastiysa sonsuz tesekkurler...bizi bu pisliklerin icinden cekip alan rabbime sukurler olsun..aylardir bazi seyleri az cok tahmin ediyordum..forumdada ima ettim lakin delil olmadigi icin yazmak istemedim...bosuna dememisler sen dogru git egri belasini bulur ..diye ..ikaz ettigim dostlar beni anlamadi. Tekrardan bu bilg8lendirmeyi yapan kardesime tesekkur ediyorum..dert yuzu gormeyesin
GEZEGEN1 TR2 VATAN
Süvari yi kimsenin anlamasına gerek yok süvari yaşanır anlaşılamaz anlatılmaz hee senin gibi böyle çekemeyenlerde b.. atmaya çalışır . Birde dayanamıyacam artık sustum sustum ama yeter ya siz nasıl yalancı terbiyesiz haysiyetsiz olmuşsunuz birde bı sır tır artık neysene kadardır var kaç serverder oynuyor kaç oyuncusu var bi söyle hele siz Süvari `nin tırnağı değil hiç birşeyi olamadığınız için bu zorunuza gitmeler oluyor o yüzden sen artık git ya insanların sinirlerini hoplatma...
Mevcut yazışmaların tamamı bana özelden atılabilir mi?
3 Düşün 1 Oyna!
Only CSD
COF/Emirhan
Elemelerden attım mesaj dostum
3 Düşün 1 Oyna!
Only CSD
COF/Emirhan