yılların özeti gerçekten
![]()
yılların özeti gerçekten
![]()
CmYk tarafından (17-07-2017 Saat 08:22) değiştirildi. Sebep: alıntı düzenleme
2 Gündür Birçok yazı yazılmış hepsinide okudum. Rüzgar ile olan ilk yazıyı koyan kişiyim. Neden Niçin..???
uzun zamandır Diplomaside neler konuşuldugunu, Cofların TURKEY ve ANA Yönetim konusunda neler düşündüğünü ögrenmek istedim.
Okuduklarım yetti. Cofların ve Cof genel Yönetiminin ne yapmak istediği belli. Gerek Kemalin sözlerinden gerekse Sefanın sözlerinde Sezinlediğim ANA YÖNETİMİNİZ özür dilemedikçe ve bize biat etmedikçe bu yıkımlar saldırılar olacaktır. Oyun başlamadan önce Her iki birliğinde KAFA oyuncuları vede Ana yönetimi 2011 deki o ELEME Serverinde VEDE eski savaşlarda oldukları apaçık ortada.
Burdan HERKESE SESLENİYORUM OOO SERVERRRLERR BİTTİİİİ... Geçen Serverdeki Olaylarrda biiitttttiii.
SİZLERİN BU KAFASIZLIĞINDAN DOLAYI BİR ÇOK OYUNCU FİNALE GELMEYECEK BU GİDİŞLE. Nasıl mı ÇOK BASİT. BAZI COF VE TURKEY ELEMANLARININ YIKIMLARINI BİLİYORUM GÜCÜ YETENE DALINIYOR GENELDE. ENGELLEYİN BUNU YOKSA HER İKİ BİRLİKTEKİ UFAK HESAPLARININ VEDE BÜYÜK HESAPLARIN YAN KÖYLERİNE SALDIRILAR BAŞLAYACAK BU GİDİŞLE.
Oyun başlamadan önce Antreman Olsun her iki birlikte Provasını yapsın diyenlerdendim ama MANZARA Bambaşka oldu. Gerek oyun başlamadan önce gerekse sonra.
Turkey Birliklerinin + - ye gitmesinin Coflarla alakası olduğunu zannetmiyorum KEZA AN- Birliklerinin değişmez bölgesi + - dir. FATU beni çağırdıgında vede görüştüğümüzde FİNALLERDE Coflarla çok iyi iş yapabiliriz demişti. Samimiyetine inanmasam sözünü bile etmem burda.
ÇOK ŞEY YAZMAK İSTİYORUM AMA BIKTIM SIKILDIM ARTIK. GERÇEK BİR SAVAŞ OLACAKSADA BEN VE TANIDIGIM BİRÇOK KİŞİ FİNAL SERVERİNE GİTMEYECEĞİZ. COFTADA TURKEYDEDE BİRÇOK TANIDIGIM KİŞİYE İLETTİM BUNU
SAVAŞACAKSANIZ ANLAŞIN ARANIZDA PROVANIZI ADAM GİBİ YAPIN GİDİP 3-4 KÖYLÜ UFAK HESAPLARA ELLEMEYİN ÖZELLİKLEDE REİSLEMEYİN. EE ADAM ZATEN BİLET BİLE ALAMAYACAK DERSENİZ OYUNCUSU REİSLENEN YIKILAN HER BİRLİK OTOMATİKMEN TEPKİ GÖSTERECEKTİR.
Boşverin elemeyi finali Game of Thrones a 1 saat kaldı![]()
nereden izliyorsunuz bi lin atıverin bari arkadaşlar
T 4.4 Vuruş Gücü + Tokmak+ Toyton+ Koçbaşı *-* Balta+ Mancınık RekorAbigor - Apocalypse Now - AT KAFASI
özelen banada sallayın pls