bkz. örnek 1![]()
olayları bilmiyorum. fakat diyelim dediğiniz gibi TURKEY yönetiminin yanlış bir politikası sonucu 2 oluşum karşı karşıya geldi. buna karşılık olarak neden olaylardan haberi olmayan üyelere operasyonlar düzenleniyor.
neden direkt olarak yönetim veya demirbaş oyuncular hedef alınmıyor.
ben olaya başka bir bakış açısı kazandırmak istiyorum ve diyorum ki bu sözde savaş 2 birliğin danışıklı dövüşü olabilir.
''ya şu aradaki çerezleri temizleyelim zaten finalde yardımları dokunmaz, çok iyi oyuncu değiller bilet almasınlar, sınırdaki tanınmadık oyuncuları yıkalım, bize de antrenman olur. bu adamlar turnuvayı tecrübe etmeyi haketmiyor acemiler , silelim'' kararları mı çıktı acaba ?
olaylardan bihaber oyuncuları yıkıp suç şunun suç bunun demeyi ben çok da doğru bulmuyorum açıkcası.
- Bir Corleone'yi kandırabileceğini sana Barzini mi söyledi?
S7 piton, S4 baydarian , s7 baydarian her daim ZÜLFİKAR...
kim ak kim kara seçemeyince random kim kimi tutarsa indiriyor işte durum bundan ibaret
hello world tarafından (16-07-2017 Saat 22:30) değiştirildi.
Bu bir bakış açısı ancak keseri kendi tarafına yontarsan..oyun başlamadan önce forumda asarız keseriz diyen TURKEY birliğinin ana kadrosundaki oyuncular niye uzak diyarlara göç ettide..kendi oyuncularına griye yaklaşmayın biz yokken sizi orada ezerler demedi? niye asacaz kesecez diyenler sıcak bölgeye gelemedi? bence hocam sen karşı ekibi suçlamadan önce kendi birliğinin yöneticilerine sor biz niye bu haldeyiz diye?
Değişik kafalar çözemiyorum. O yıktığınız ekibi, oyuncuları finalde gelin aynı bölgede oynayalım diye çağırmayacak mısınız ? Madem türklerle birbirinize girmeyi istemiyodunuz kuzey batıya gitseydiniz yoksa polonyalı gardaşlarınızla aranızda sıkıntı mı çıkardı ? TÜRK YIKAN ADAMLAR FİNALDE TÜRKLERİ YANLARINA ÇAĞIRDIĞINDA KARAKTERİNİZİ GÖRÜCEZ
Bu acı geçiyo mu ?