Rüzgar çakılma dan öte adamların giren ordularıda var.Yani kısacası adamlar çakılmadı.Ara yaptık.
http://www.travian-reports.net/tr/re...9a,167981c299e
Kendilerine de mesaj attım zaten tebriğimi ettim. Adamlar operasyon yapıyorlar ve her gece 2-3 kişiyi yıkıyorlar. Biz sadece aradaki o 1 saniye yi değerlendirdik ve araya girdik.Açıkcası oyunun bu evresinde bu orduları tutacak def server da 3-5 kişiyi geçmez.Fatu (Kadir abi) sağolsun sabaha kadar uğraş verdik ve en azından köyü kurtardık.
Ama keşke bu operasyonları türk değil'de yabancılara yapsak. Benim anlamadığım nokta bu.Bu sadece COF değil.TURKEY birliklerinin de COF larında hatası var. Amaçlar dışına çıkılacak husumetler doğacak ve bu FINAL'e yansıyacak.
Tekrardan mükemmele yakın yapılan operasyon ve basılan orduları tebrik ederim.
Dip not: saldıran herkes mesaj attı tebrik etti.Böyle rakip (bana göre türk oyuncusu eleme de benim için rakip değil) zor bulunur.Çakılıp yıkılıp küfür edenleri de gördük.Ama adamlara helal olsun diyorum başka birşey demiyorum
Zaharya mı çakılmış nolmuş
TS2 VicariouS
tx2 vicariouSTR
COM/FR/UK/GER- VicaRiouSs
imkanınız vardı bu savaşı başlatmamak için ama savaşı başlatan taraf siz oldunuz @edgar turkey ekibi cofun sınırına degil de karşısına -/- ye gidemez miydi ? kalan2 bölgeye, çapraz ateş adı altında hem coftan hemde turkeyden op yapılamaz mıydı ?
aba altından su götürmeler felan 2014 yılında yapıldı bu..
Git bak bakalım 2014 yılı özetine (tournament travian sitesinden görebilirsin) kaç tane türk bireysel ve birliksel anlamda dereceye girebilmiş : ))))))