Ruslar buraya bakıp gülüyorlar bence
TS2 VicariouS
tx2 vicariouSTR
COM/FR/UK/GER- VicaRiouSs
ne alaka foruma mesaj yazmamak la sen niye yokusa yatiyorsun simdi tirsin ulan omer 3 cunlesinden birinde kendi altindanlardan yaptiklarindan. Yok ben sunu kurdum sunu yaptim diye anlatmiyor mu illa foruma cikip bagirmasi mi gerekiyor illa sizin istediginiz sartlar altinda mi olacak. Ayriyetten forumdada bir suru yazilari var. Hepsini gectim adami sende cok iyi taniyorsun da nasil utanmadan hayir egolu degil diyebiliyorsun.
Nasil ya sen simdi diyorsun ki tirsin ulan 3 cumlesinden biri para muhabet degil. Veya o cirtlak sesi ile ben sunu yaptim sunu kurdum diye sacmalamiyor mu diyorsun ??Kusura bakma ben omeri 5 sene once hayatimdan cikardim traslarini kaydetmiyorsum ama bende tirsin ulanin cok guzel screenshoti var atayim istersen nasil adam oldugunu herkese gosterelim?
Dostum ben taraflı yazmıyorum farkındaysan. Her iki taraf içinde söylüyorum. Farkındalık yaratmak için.
Burada problem yaşayan kişi sayısı 5-10 birbiriyle savaşacak kişi sayısı 500 =)
Halbuki polonyalılar gayet iyi bir server çıkarıyorlar, her iki ekipte yüklense öyle vurduğunun yarısı boşa gitmez karşılığı olur. Böyle bir sinerji oluşması benim gibi düşünen oyuncuların beklentisidir.
Dediğim gibi neyse ne herkes biletini alsın. Cemil ile server başlamadan evvel bir konuşmamız olmuştu bu doğrultuda ama şu saatten sonra görüyorum ki bazı şeyler mutlaka yaşanacak kaçarı yok.