Durusundan taviz vermeyen yanindaki arkadaslarini birakip gitmeyen ve sonuna kadar hakkiyla bu basariyi elde eden north west ailesini tebrik ederim![]()
Durusundan taviz vermeyen yanindaki arkadaslarini birakip gitmeyen ve sonuna kadar hakkiyla bu basariyi elde eden north west ailesini tebrik ederim![]()
Bu acı geçiyo mu ?
Dünya senden olmayanlarla hoştur...Onların sana verdiği ilimlerle, kıymetlerle, gönüllerle hoştur.Sadece senin gibiler değil, senden olmayanda çok yaşasın ki, sen de yaşa.Hele bir de onun gözünde gör şu fani dünyayı. - Seyduna
"Kahramanlık da bir yere kadar canım, ben de zamanında çok yaptım. Sonra baktım verdikleri madalyalar bir işe yaramıyor, tek tek astığım adamlara taktım.. Son bir tane kaldı; üstün hizmet madalyası.. "
üstadım sıkıntı yok , biz işin karakter tarafında hiç kaybetmedik ki wowu kurduğumuz serverda bu tarz insanlara ezilelim ,10 seçim kaybeden siyasilerin istifa etmediği bir ülkedeyiz , tabi ki bahane uyduracak ,çarpıtacak , kendi kitlesini sürüklemek için masallar anlatacak , gerektiği yerde cevabını verir geçeriz
Ee kolay değil, o kadar yazıp çizip mağlup olmak... Rekor kıracaklardı, rekor oldular
Cesaret ve akıl toplayınca gelirler; rakibin de kalitelisi lazım bize.![]()
Totem hesabı adına öncelikle hesaba def basan hiç bi şekilde desteğini esirgemeyen Emrah abime, faruk'a, kemale hesaba geç gelmesine karşın hesaba en büyük katkılardan birini veren Tuğberk kardeşime, askerden gelip ekibe taze kan olan vahit'e ,her türlü desteklerini esirgemeyen fömföm ekibinden fatih ve mert kardeşlerime, yine aynı şekilde osmana, vedoya, lorduma, jaseye, küskün avukatımıza,seyduna murat abiye ve unuttuğum diğer tüm north ailesine çok teşekkür ediyorum ...