Labirent
Eski bir Çingene gerçekten şüpheli görünüyordu. Mark Atilius elinde tuttuğu parşömeye daha yakından baktı.
"Emin olun, emin olun, o eski altın madende hala yeterli altın kalmıştır! Bu harita sizi zenginleştirecek! En azından geçmişte aynı kitapları sattığım kişiler asla memnuniyetsizliğe kapılmadılar! - yaşlı çingeneler, çaresizce saklanmaya çalıştığı gözlerinde kötü bir bakışla güldüler. - Asla geri gelmediler, asla ... - Tekrar kıkırdadılar. - Kendim oraya gitmek için yaşlıyım, ama sen gençsin ve cesursun. Daha şanslı olacaksın! "
"Tamam, yaşlı hanımefendi, söylediğin tek bir sözcüğe güvenmiyorum (son bölüm dışında, hehe), ancak ilginç bir maceraya benziyor! Yine de ne ters gidebilir ki? - Mark Atilius yanıtladı - Tamam, orayı arayacağım! "
Mark Atilius terk edilmiş maden ocağına girer girmez gürültülü bir ses duydu ve büyük taşlar onu girişini engelledi. Elindeki tek umut eski cadının ona verdiği parşömen oldu.
Görev:
İkinci çıkışı bulmak için Mark'a yardım et!
Ödüller:
Labirenti doğru olarak ilk çözen oyuncu
100 Altın kazanacak!
Diğer doğru çözen oyuncular arasından rastgele seçilecek olan 3 oyuncu 50 Altın kazanacak!
Nasıl katılabilirsiniz:
Bu konunun altına cevaplarınızı gönderin, oyun kullanıcı isminizi ve oyun dünyanızı yazmayı unutmayın.
Doğru yanıtlar 17 Mart Cuma günü görünür olacaktır ve sonuçlar açıklanacaktır.
Yarışmayla ilgili tüm tartışmaları bu konuda yapabilirsiniz.
Çözüm:
Kazananlar:
Mr Earthshaker ts20 100 Altın
heavenrain ts1 50 Altın
nihan ts20 50 Altın
bhidayet ts2 50 Altın