Kenpachi kullanıcısından alıntı Ne yani hanlar acizliğinden mi siyah oldu? Bunu mu demek istedin şimdi. )) İşe yaramaz elemanları mı topluyorsunuz? hani hanlar aciz bunlarda ki korku nedir ben onu anlamadım
delinin görünce çomağını sakladığı, işte o deli benim ! s7 Vadi
Tolerans kullanıcısından alıntı sıralamaya iyi bak sıralama derken ?
26&53 kullanıcısından alıntı sıralama derken ? Anlamsız anlamayışların olmaya başladı senin
Tolerans kullanıcısından alıntı sizde siyah olacaksınız ve o gün anlayacaksın hanlar neden siyah oldu bizi izlemeye devam edin...... Oo şeker panpam benim fazla iddakısın görüyorum da. )))
Hepinize iyi oyunlar diliyorum. Lütfen farklı konu üzerinden tartışın burası yeri değil , zamanı hiç değil zamanı gelince konuşursunuz.
Kenpachi kullanıcısından alıntı Oo şeker panpam benim fazla iddakısın görüyorum da. ))) şeker olan kim anlayamadım harf hataların çok fazla seni daha düzgün yazmaya davet ediyorum ben kısa ve net konuşuyorum YIKILACAKSIN...
Kenpachi kullanıcısından alıntı Oo şeker panpam benim fazla iddakısın görüyorum da. ))) napsın zafer böyle konuşarak siyahları elimizden alabilicegini düşünüyor ama onları beyaz yapacagımız günü beklesinler
Tolerans kullanıcısından alıntı şeker olan kim anlayamadım harf hataların çok fazla seni daha düzgün yazmaya davet ediyorum ben kısa ve net konuşuyorum YIKILACAKSIN... hahahahahahaha oyunu geçtik şimdi türkçe dersimi vermeye başladınız yok yok sizi hemen yıkmıycaz baya eglencelisiniz her amac için kullanımınız mevcut
Tolerans kullanıcısından alıntı sadece siyah ulann hesabı bile servera yeter siz bizi daha tanımadınız ama tanıyacaksınız siz 1 biz 1 tüm server 1 biz 1 Ziya'yı mı tanıtıyorsun başka birini mi?
ORGINALE 1000ATLI S7 RattleSnake S3 Koca_yiğit
ahmedenes kullanıcısından alıntı Ziya'yı mı tanıtıyorsun başka birini mi? vefa diyorum vefa
Forum Kuralları