Arşivi kurcalayamadım telden
Biryerlerde eze eze wow kurucaz demiştimde o yazı nerede acaba
MÜFREZE Ekibini canı gönülden tebrik ederim başladığımız gibi bitirdik denilen herşeyi yaptık verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Ekibi ve yonetıcılerı tekrar tekrar tebrik ediyorum.
Ayrıca rekor üstüne rekorlar kıran oyuncularımızada teşekkür ediyorum. Gerçekten renk kattılar oyuna.. Özellikle gri bölgede cıkan ordular göz kamaştırıyor onca saldırıya onca savaşa rağmen guzel ordular rekorlar cıkmasıda ayrı bir ustalık işi..
Teşekkürler MÜFREZE.
The Order
Onur
GöZGöZ
MÜFREZE birliklerini kurdukları wowdan dolayı tebrik ederim son zamanlardaki en uzun süren sw lardan birini kazandılar sanırım yorucu bir süreç emeklerin karşılığı alındıysa ne mutlu tebrikler.
kerem yenikan
NAR birlikleri
s1--karayel
yorucu ve bi o kadar da eglenceli serverın sonunda hakeden taraf wow kurmuş
dostlarımı ayrı ayrı tbrk ederim ...
emir kardeşimizinde dedigi gibi müfreze olarak dostlarımız oyunun her alanında ulaşabilecek max seviye de herşeyi fazlası ile yapmış artık fantazi olarak yapacak fazla bişey kalmamıştır die düşünüyorum
tüm alanlarda kırılan rekorlar ve bu orduları basan dostlarımızı ayrı ayrı tbrk ediyorum gerçekten basması ayrı beslemesi ayrı koruması ap ayrı zorlu bi süreç geçirmişlerdir emeklerine saglık
dip: sonunda koç rekoru muda egale ettiniz tbrk ederim![]()
ne diodu güven im (çiçihan) kütük herşeydir(AyhaN)
3 Düşün 1 Oyna!
Only CSD
COF/Emirhan
Tebriğini ileten tüm dostlara teşekkürler.
Müfreze ekibi olarak iyi işler çıkardık. Kırılma anı diyebileceğimiz birçok noktada oyuna tutunup kenetlenerek bu başarı elde edildi. Sıklaşan operasyonlar sonucunda bunalıp umutsuzluğa kapıldığımız zamanlar da oldu. Ama hepsinde de ateşleyen, güven veren ve elini taşın altına sokan birileri oldu. Bizler de hiçbir bahanenin ardına sığınmayarak son ana kadar mücadele etmekten kaçınmayınca birbirinden değerli ordular çıkarıp üstüne wowu kuran taraf olduk. Emek veren herkese teşekkür ediyorum.
SEK hesabı adına bölge içi savaşta çok aktif olmamıza rağmen sonrasında bir durgunluk yaşadık. Bölge içi operasyonlarda kullandığımız ve 160k kesim yaptığımız koç ordusunu şartlar gereği büyüttük. Aynı anda ikinci ordu olarak mancınık ordusuna da başladık. Tahıl tılsımına sahip olmadan 2 milyondan fazla tahıl tüketimi olan 2 rekor ordu basmak ve onu beslemek çok zahmetli oldu. Ama oyunun her döneminde bu yüke ortak olan birbirinden değerli dostlar sayesinde iki orduyu da besleyip hedefe ulaştırdık. Hepsine tek tek teşekkürü borç biliyorum.
Bu yorucu server sonrası süresiz dinlenme kararı aldım. Bazı şartlar oluşmadan oyuna dönmeyi düşünmüyorum.
Oynadığım süre boyunca tanıştığım, sohbet ettiğim, iyi hissettiren tüm dostlara kucak dolusu sevgiler, selamlar.
Hoşçakalın![]()