Bang Bang kullanıcısından alıntı panpa 40 kısı gelır bana cakılırsınız olmadı zevk alırız Haci bu imza ne boyle yaaa sultanahmet soran turiste yol tarif eden kokerecci gibisin :-)
-Süvari- KARA KALPAKLI
Bang Bang kullanıcısından alıntı panpa 40 kısı gelır bana cakılırsınız olmadı zevk alırız allahınıseven defansa gelsinn çığlıklarını duyargibiyim
ded!mya kullanıcısından alıntı allahınıseven defansa gelsinn çığlıklarını duyargibiyim enson allahını seven saldırı cıksın bu adama dıyorlardı :S
Tx3 Anarsi Ts7 HORRİBLE Ts7 Zatulcenp Ts4 The-Difference Ts8 AnArSi & Ecel Ts9 Kara Bulut Ts9 Colonel ANARSİİİİ ULAANNNNNNNN!!!!
black süvari kullanıcısından alıntı Haci bu imza ne boyle yaaa sultanahmet soran turiste yol tarif eden kokerecci gibisin :-) daha yazmadıklarımızda var kank :S
GİYOTİN gelmiyo çık 100-150 kişi ne kaldı )bölge olarak ++ yı seçtik hayırlı olsun herkese
anti-yıldırım kullanıcısından alıntı GİYOTİN gelmiyo çık 100-150 kişi ne kaldı )bölge olarak ++ yı seçtik hayırlı olsun herkese Hayirli olsun ++ kurtlar sofrsi :-)
anti-yıldırım kullanıcısından alıntı GİYOTİN gelmiyo çık 100-150 kişi ne kaldı )bölge olarak ++ yı seçtik hayırlı olsun herkese Hacı abi sen simdi giyotin değilsen nesin ben seni çözemedim 150 kisimisiniz
Maskeli SÜVARİ kullanıcısından alıntı Hacı abi sen simdi giyotin değilsen nesin ben seni çözemedim 150 kisimisiniz Biz ekip olarak forumdayız bu sene serverda yokuz )
anti-yıldırım kullanıcısından alıntı Biz ekip olarak forumdayız bu sene serverda yokuz ) 500 kisimi :-/ ama bi tek sen yaziyon hafiz
Sa demislerdide inanmamistim. 500 hesap dir oyuncu degildir sanirim her oyuncu 10 hesap acma pilanlari var. Her seyw ragmen basarilar dileyim.
Forum Kuralları