PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bug mu Hatamı



ozgur28
16-12-2009, 10:40
Bu ne yha
Oduncu Seviye 0

Oduncu ormanlarda ağaç keserek köyünün kereste ihtiyaçlarını karşılar.Seviyesinin yüksekliğine göre daha fazla odun keser ve hazırlar.
Şimdiki Üretim:saatte 2Üretim seviye 1:saatte 5
Geliştirme masrafları, seviye 1:
http://s11.travian.com.tr/img/x.gif40 | http://s11.travian.com.tr/img/x.gif100 | http://s11.travian.com.tr/img/x.gif50 | http://s11.travian.com.tr/img/x.gif60 | http://s11.travian.com.tr/img/x.gif2 | http://s11.travian.com.tr/img/x.gif0:04:20
Tahıl yetersizliği: Önce tarladaki tahıl üretimini artır

Oysa tahıl tk 3 odun için gereken ise 2

catsanddogs
16-12-2009, 10:41
ne hata nede bug tahıl üretmin yetersiz

ComiKaze
16-12-2009, 10:47
ne hata nede bug tahıl üretmin yetersiz
Evet, tarlanı seviye atlatmalısın

ozgur28
16-12-2009, 10:50
ne hata nede bug tahıl üretmin yetersiz

Ama dediğim gibi benim tahıl tk 3 onun tahıl tk2 ayrıca ozaman nasıl tahıl -lere düşüor

sanalsuclular
16-12-2009, 10:55
hata yok tahıl üretimi arttır

ozgur28
16-12-2009, 11:17
multiye bildir

diğerleri hata demio ama

dogabeey
16-12-2009, 14:26
Belki tahıl tüketimi ile tahıl üretimini karıştırıyorsundur. Mesela orada tahıl tk kısmında 3/4 yazıyorsa, 3 rakamı tüketilen, 4 rakamı üretilen olur. Sen oduncu yaptığın zaman tahıl tüketimine 2 tahıl daha eklenir. Üretimi geçeciği için böyle bir şey imkansızdır. Üretimin -'lere düşmesi durumu ise yalnızca asker çıkarttığın durumlarda olabilir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir... İyi oyunlar.

CCanawaRR
16-12-2009, 19:57
Belki tahıl tüketimi ile tahıl üretimini karıştırıyorsundur. Mesela orada tahıl tk kısmında 3/4 yazıyorsa, 3 rakamı tüketilen, 4 rakamı üretilen olur. Sen oduncu yaptığın zaman tahıl tüketimine 2 tahıl daha eklenir. Üretimi geçeciği için böyle bir şey imkansızdır. Üretimin -'lere düşmesi durumu ise yalnızca asker çıkarttığın durumlarda olabilir.

Umarım yardımcı olabilmişimdir... İyi oyunlar.
Arkadaşı ii anlamışsın işte cevap :)