PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Reis için köşkün seviyesi kaç olmalı ?



edelsang
10-09-2011, 09:30
Selam;
Arkadaşlar ben 3.köyümden köşkü 10 yapıp akademi 20 yapıcam ama reis için illa köşkün 20 mi olması lazım ?
10 seviyede göçmen çıkarmadan reis çıkaramıyormuyuz ?

clakson
10-09-2011, 09:34
Şartları tamamladıktan sonra 10. seviyede de çıkarabilirsin.

HANUKA
10-09-2011, 09:35
Aleykümselam,
Çıkarabiliyoruz. Yeter ki araştırabilmek için ön koşulların yerine gelmesi, ve yayılım yapabilmek için köşk/sarayın seviyesinin yeterli olması gerekmektedir :)

edelsang
10-09-2011, 09:59
saolun arkadaşlar sabahdan beri kafamı kurcalıyordu teşekkür ederim :)