PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Speed server [bug] - toyton kahraman çıkarılmıyor



deep1nside
12-12-2009, 01:21
http://img14.imageshack.us/img14/5687/capture1ut.jpg
http://img405.imageshack.us/img405/1545/capture2r.jpg

Köyümde toyton bulunuyor, merkez köyüm

Kahramanım bulunmuyor.

Kahraman kışlamda toyton kahraman basamıyorum eski kahramanlarda da saçmasapan isimler çıkıyor.

Aynı sorunu yaşıyan varmıdır ? varsa çözüm bulundumu..
multihunter > admin > support ,hepsine sırayla mail attım fakat hala çözülmedi çözülmesini geçtim ne zaman çözüleceğine dair bilgi dahi verilmedi. Yine en iyi yoldur diye geldim foruma üye oldum sırf bunun için hiç takılmadığım halde lütfen başına gelen varsa bilgi verirse sevinirim.

Çözüm ;


Balta kahramanı sil yeniden dene.

X işaretine basarak çünkü mızrakta görünmüyor.

Bilgim yok mantıken söyledim.

Bu sayede düzeldi

User her zaman en iyisini biliyor gene :)

kato64
12-12-2009, 01:22
http://img14.imageshack.us/img14/5687/capture1ut.jpg
http://img405.imageshack.us/img405/1545/capture2r.jpg

Köyümde toyton bulunuyor, merkez köyüm

Kahramanım bulunmuyor.

Kahraman kışlamda toyton kahraman basamıyorum eski kahramanlarda da saçmasapan isimler çıkıyor.

Aynı sorunu yaşıyan varmıdır ? varsa çözüm bulundumu..
multihunter > admin > support ,hepsine sırayla mail attım fakat hala çözülmedi çözülmesini geçtim ne zaman çözüleceğine dair bilgi dahi verilmedi. Yine en iyi yoldur diye geldim foruma üye oldum sırf bunun için hiç takılmadığım halde lütfen başına gelen varsa bilgi verirse sevinirim.

Balta kahramanı sil yeniden dene.

X işaretine basarak çünkü mızrakta görünmüyor.

Bilgim yok mantıken söyledim.

arsester
12-12-2009, 01:41
o isimler almanca isimleri sanırım bendede çıkıyor yeni sürümde gözden kaçmış sanırım zamanla düzeltilecektir...

deep1nside
12-12-2009, 02:02
Balta kahramanı sil yeniden dene.

X işaretine basarak çünkü mızrakta görünmüyor.

Bilgim yok mantıken söyledim.

Bu sayede düzeldi

User her zaman en iyisini biliyor gene :)

velociraptor
12-12-2009, 02:07
Bildiğim kadarı ile en fazla 3 kahraman basabiliyorsun fakat sadece 1 tanesini aktif olarak kullanabiliyorsun... Sen 3 kahraman hakkını doldurmuşsun zaten... 1 tanesini silmen gerekir...

COF KART AS51
12-12-2009, 06:12
arkadaşım sen toyton kahraman çıkarmak istedigin köyde toyton oldugundan eminmisin

hackerhacker
02-02-2010, 15:46
bak kardeşim 3 kayıtlı kahraman var birini sil olur ozaman

hiques
02-02-2010, 19:03
http://img14.imageshack.us/img14/5687/capture1ut.jpg
http://img405.imageshack.us/img405/1545/capture2r.jpg

Köyümde toyton bulunuyor, merkez köyüm

Kahramanım bulunmuyor.

Kahraman kışlamda toyton kahraman basamıyorum eski kahramanlarda da saçmasapan isimler çıkıyor.

Aynı sorunu yaşıyan varmıdır ? varsa çözüm bulundumu..
multihunter > admin > support ,hepsine sırayla mail attım fakat hala çözülmedi çözülmesini geçtim ne zaman çözüleceğine dair bilgi dahi verilmedi. Yine en iyi yoldur diye geldim foruma üye oldum sırf bunun için hiç takılmadığım halde lütfen başına gelen varsa bilgi verirse sevinirim.

Çözüm ;



Bu sayede düzeldi

User her zaman en iyisini biliyor gene :)






SEN o toytonları destek almadınmı ?