PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kahraman



N i g h T
28-10-2009, 14:44
kahraman kışla seviye 1 ama kahraman saldırıya çıkmıyor.

daha önce çıkıyordu

gsli aslan
28-10-2009, 14:45
sorular için yardım konusunu kullan ve belki ölmüştür biraz ayrıntı ver

N i g h T
28-10-2009, 14:47
arkadaşım ölü degil 4 yıldır oynuyorum bu oyunu içerde sapa saglam duruyor.ama kahraman kışlası yokmuş gibi saldırı çıkamıyorum

Bronx
28-10-2009, 14:55
sorular için yardım konusunu kullan ve belki ölmüştür biraz ayrıntı ver
ölü adamı nasıl saldırıya çıkara bilir?
"kahraman kışlam var, ama kahramanımı saldırıya gönderemiyorum" diyor..

cookie'leri yani çerezleri silip tekrar deneyin.

gsli aslan
28-10-2009, 14:57
bug olabilir veya başka bi sorun

yusufb
28-10-2009, 14:57
kahraman kışla seviye 1 ama kahraman saldırıya çıkmıyor.

daha önce çıkıyordu



dürt biraz belki gider :)

ewrim1
28-10-2009, 15:01
bence merkez binasını 10 yap kahraman kışlayı yık sonra yeniden kur kahraman bu canım
çöpe atılırmı benim kahraman seviye 5 hala saldırıya çıkıyor yaptın mı o zaman git tek bir vahada
öldür kahramanı aktifleştir. bUkAdAr

gsli aslan
28-10-2009, 15:03
ya da fazla köyün varsa köyüne saldırı attır ölsün yine uyandır

B.E
28-10-2009, 15:19
İlginç.Yetkililere söyle.Düzeltirler.

erenckmk
28-10-2009, 15:24
yardım konusunu kullan

BobSwagger
28-10-2009, 15:56
Yetkililere Haber vermen Taraftarıyım...

:W

N i g h T
28-10-2009, 16:27
hem admine hem MH yazdım.bana görede bir bug var.ne saldırı ne destek atabiliyorum sabahtan beri kahramn kışlasını yıkıp yeniden yapıyorum :mad:

kahramını öldürmem idare eder durumda (ilk 100 içinde ) şimdi kim ugraşıcak onu dirilt hammade harca :)

topalosman
28-10-2009, 17:13
kahraman kıişlasını kur kahramanı sonra koye yolla kahraman koydeyken kıişlayı kurdunmu destek gozukuyor

N i g h T
29-10-2009, 00:43
mh cevap bile yazmadı bekliyelim admini

Walware07
29-10-2009, 13:30
Kabız olmustur :D

LuliTunes
29-10-2009, 14:58
@Nigth

Bir resim koyarmısın birde biz bakalım ????

aetius
29-10-2009, 17:48
bug olabilir. çıkıp cookileri temizleyip tekrar oyuna girmeyi deneyin.
tabi birden fazla köyünüz varsa komutlarınızı tekrar gözden geçirmenizi öneririm.

N i g h T
30-10-2009, 01:33
çok naz yaptı ama sonra kendi kendine eski haline döndü

galiba arkadaşın dedigi gibi kabız olmuştu :(

yani şuan kahraman mutlu bir şekilde hoplaya sıçraya vaha alıyor

ilgili bütün arkadaşlara köydeki kahraman adına teşekkür ederim :D

LEAF
30-10-2009, 08:40
Helvasını ye sen kahramanının :D

AriS
09-11-2009, 20:00
:)))))))))))))))))

ozt
18-11-2009, 13:58
Benim kahramanim da wow a gonderince 2 tane oldu, biri wow da biri koyde :)
iki taraftan da puan kazaniyor :rolleyes: