PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kendi köy akademi mi yukabilirmiyim.



matrakci
22-11-2009, 01:27
Arkadaşlar sorum şu ki. tüm araştırmaları yaptığım bir akademiyi ortadan kaldırıp yıkarsam
araştırmasını yaptığım askerle eğitmeye devam edebilirmiyim.

tüm araştırmalar yapıldıktan sonra akademinin bana ne faydası var?
yada yıkmamın bana ne zararı olur.

ayd
22-11-2009, 01:31
Arkadaşlar sorum şu ki. tüm araştırmaları yaptığım bir akademiyi ortadan kaldırıp yıkarsam
araştırmasını yaptığım askerle eğitmeye devam edebilirmiyim.

tüm araştırmalar yapıldıktan sonra akademinin bana ne faydası var?
yada yıkmamın bana ne zararı olur.

Eğittiğin askerleri akademi yıkılsa bile basabilirsin.

Akademi yıktığında eğer ahırda bir nedenle yıkılırsa akademiyi tekrar kurman gerekir.

Akademi yüksek kültür puan getirdiğinden yıkmamak faydalı olabilir.

matrakci
22-11-2009, 01:44
teşekkürler

Twilight
22-11-2009, 04:02
aynı zamanda zırh ve silah dökümhanelerindeki gelişmeleri yaptıysan onlarıda yıkabilirsin. seviyelerin değişmez

melih çelik
22-11-2009, 05:00
bende değişmiyeceğini düşünyorum mantıklı bir soru bende öyle yapmak isterim ve yapçam...

414141furkan
22-11-2009, 06:39
Ben de bişey sorsam mesela 2 köyümüz var silah dökümhanesinde tokmakçının silah seviyesini birinci köyden birkaç seviye yükselttik aynı silahlı tokmakları basmak için ikinci köyden de yükseltmemiz gerekiyor mu?

muratyss
22-11-2009, 07:59
Mantık olarak değişmez

sagokoliq
22-11-2009, 08:10
silah dökümhanesi sadece köy içinde geçerlidir. 1. köyde akademiden, silah dökümhanesinden, zırh dökümhanesinden yapılan araştırmalar 2. köyü etkilemez

Mezarbekcisi
22-11-2009, 08:14
Ben de bişey sorsam mesela 2 köyümüz var silah dökümhanesinde tokmakçının silah seviyesini birinci köyden birkaç seviye yükselttik aynı silahlı tokmakları basmak için ikinci köyden de yükseltmemiz gerekiyor mu?


Hyr , o Geliştirdiğin 1. köy için geçerlidir ,2. köy içinde istiyorsan ordada basman gerekiyor . Yani Yükseltmen gerekiyor .

efetürker
22-11-2009, 08:36
Ben de bişey sorsam mesela 2 köyümüz var silah dökümhanesinde tokmakçının silah seviyesini birinci köyden birkaç seviye yükselttik aynı silahlı tokmakları basmak için ikinci köyden de yükseltmemiz gerekiyor mu?

evet askeri hangi köyden basıyorsanız geliştirmeyi de oradan yapmalısınz yani ben merkez köyümden mancınığı geliştirdim diğer köyümde geliştirmeye ne gerek var diyemezsiniz tabiiki de ;)

BATUHAN63
22-11-2009, 12:14
evet diğer köydende aynı işlemi yapman gerekiyor.

Bulaşıkçı
22-11-2009, 12:25
http://forum.travian.com.tr/showthread.php?p=60166#post60166