PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Harita Bugu



DwarfKing
03-07-2010, 13:47
Kesinlikle bir oynama, editleme yapılmamıştır. Tamamen oyun bugudur. Batı tuşuna 1 kere tıklanmıştır. İsteyenlere videosunu da gönderebilirim.

http://i50.tinypic.com/ic3950.jpg

http://i46.tinypic.com/5wkztt.jpg

http://i45.tinypic.com/351eo44.jpg

İsteyenler için hatanın .gif şeklinde animasyonu

http://i49.tinypic.com/2wlzmmd.gif

TeyTey
03-07-2010, 13:50
Olabilir.Başka sayfan açık olabilir.Bug işte:D

DwarfKing
03-07-2010, 13:54
Olabilir.Başka sayfan açık olabilir.Bug işte:D

Yok öyle değil. Aynı şeyi en az 20 kere denedim hep bu oluyor :). Linklerinde bir hata olmalı sanırım

TeyTey
03-07-2010, 13:55
Yok öyle değil. Aynı şeyi en az 20 kere denedim hep bu oluyor :). Linklerinde bir hata olmalı sanırım


Bu buglar başıma gelmediği için bilemiyorum.:)

KARAZALİM
03-07-2010, 13:58
bence bu bug deil harita bitmiş 1 kez bastığında ise haritanın diğer tarafına geçmi yani harita -/+ bölgesine gelmiş

KARAZALİM
03-07-2010, 14:00
yok denedim bug mış olay

legend33
03-07-2010, 14:02
harita nasıl bitsin harita 400/400 lük oyun hatası ben altın için bi servera kaydoldum köyümün ortasında wow vardı bide 1000e yakındestek vardı ama destekler boştu oyun hatasıdır muhtemelen :)

Dj Haylaz
03-07-2010, 14:34
evet bug bu