PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gp



Berkan
28-06-2010, 08:47
Ben kendi yaptığım gp mi bilgisayardan traviandaki bir hesabıma yüklüyorum ama kaydet butonu çıkımıyor altta ne yapmam lazım bug olabilir mi bu?

Lütfen düzelsin


http://img641.imageshack.us/img641/845/adszkib.png

djdeli
28-06-2010, 08:49
bendede aynısı oluyor

gerçekler acıdır
28-06-2010, 08:52
orada dosya yolunu yazdığın yerdeki butonuda işaretle daha şimdi denedim o zmn oluyo..anladıınn..

ne var
28-06-2010, 09:36
hesabımı silmeden altın aktara bilirmiyim altında yukledim

gerçekler acıdır
28-06-2010, 09:42
hesabımı silmeden altın aktara bilirmiyim altında yukledim
bildiğim kadarıyla oyun içi altın satışını engellemek için olmuyo bu dediğin..anca hesabı silersen oluyo..

Berkan
28-06-2010, 13:33
Yönetcililer bi cevap verin

Alpha2033
28-06-2010, 13:37
Be biliyorum!

Sayfa boyultunu küçült.80'lere getir tam gözükür pencere ok! :)

Qquzhan
29-06-2010, 14:20
IE 6 kullanıyosun. Olmaz değiştir onu