PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hammadde, bu bir bug:D



LaZkOpaT61
26-06-2010, 14:54
Merhaba arkadaşlar daha demin oynadıgım serverda sayfayı açtıgımda 99 tahılım vardı sayfayı oylesıne yenılıyım dedim bi baktım 100 oldu ne iş anlamadım :eek:

Saatlik üretim:http://s3.travian.com.tr/img/x.gifOdun:14adethttp://s3.travian.com.tr/img/x.gifTuğla:8adethttp://s3.travian.com.tr/img/x.gifDemir:8adethttp://s3.travian.com.tr/img/x.gifTahıl:-15adet

Fergie
26-06-2010, 14:55
1 tahılın hesabınımı yapıyorsunuz :) gözden kaçırdığınız bazı şeyler olmalı ??? ne acabaa ???

Obscene
26-06-2010, 14:56
Ekonomiyi canlı tutmak adına devletin çiftçiyi destekleme politikasının bir sonucu olarak bugün tüm serverlarda tüm userlara 1 adet tahıl verildi.

jazz
26-06-2010, 14:56
saatlik üretim dediğimiz bir terim var diye biliyorum..

SuperMario
26-06-2010, 14:56
Allah Allah nasıl oluyor bu ? Bizde de oluyor niyeyse :D

fener99
26-06-2010, 14:58
Benimki daha büyük ben bir kere sayfayı yeniledim 2 tahıl arttı:eek:.Saatlik üretim diye bir şey var:D

LaZkOpaT61
26-06-2010, 15:03
saatlik üretim dediğimiz bir terim var diye biliyorum..


Saatlik üretim:http://s3.travian.com.tr/img/x.gifOdun:14adethttp://s3.travian.com.tr/img/x.gifTuğla:8adethttp://s3.travian.com.tr/img/x.gifDemir:8adethttp://s3.travian.com.tr/img/x.gifTahıl:-15adet

al sana saatlik üretim ?

LaZkOpaT61
26-06-2010, 15:03
Benimki daha büyük ben bir kere sayfayı yeniledim 2 tahıl arttı:eek:.Saatlik üretim diye bir şey var:D

Ben sizdeki bu akılı çözemedim ne iş :D

Obscene
26-06-2010, 15:05
Ekonomiyi canlı tutmak adına devletin çiftçiyi destekleme politikasının bir sonucu olarak bugün tüm serverlarda tüm userlara 1 adet tahıl verildi.

mert
26-06-2010, 15:09
Saatlik üretim:
Odun: 19 adet
Tuğla: 375 adet
Demir: 19 adet
Tahıl: -23667 adet

bu da benm ki :D
saatte o kadar tahılım gidiyr.
ALLAH ALLAH ..

LaZkOpaT61
26-06-2010, 15:12
Saatlik üretim:
Odun: 19 adet
Tuğla: 375 adet
Demir: 19 adet
Tahıl: -23667 adet

bu da benm ki :D
saatte o kadar tahılım gidiyr.
ALLAH ALLAH ..


Sorun orda değil , benim s8 de -45000 ? artıstlikmi yapıosun? anlamadan yazma ;)

fener99
26-06-2010, 15:14
Ben sizdeki bu akılı çözemedim ne iş :D
Pardon hammadde üretimini görmemişim:p

Fergie
26-06-2010, 15:26
Saatlik üretim:http://s3.travian.com.tr/img/x.gifOdun:14adethttp://s3.travian.com.tr/img/x.gifTuğla:8adethttp://s3.travian.com.tr/img/x.gifDemir:8adethttp://s3.travian.com.tr/img/x.gifTahıl:-15adet

al sana saatlik üretim ?
Bunu en başında belirtmeliydin :)

AYGIT
26-06-2010, 17:06
SAyfa yüklendiğinde yanlış göstermiştir, siz yenileyince de asıl rakmına dönmüştür. Serverın kafası karışmış olabilir belki. :D

KuT4y
27-06-2010, 00:39
Hayır arkadaşlar şunu açıklıyayım.. Eğer 1 hammadde 1 dakikada oluyorsa.. 10 saniye kalsa sayfayı yenileyin 60 saniyeden geri sayar.. ancak bu gerçekte 10 saniyedir. 10 saniye sonra tekrar basarsınız aaa 50 saniye kala hammadde fullendi bug buldum diye havalara girersiniz şekil a da görüldüğü gibi.. böyle bişi yok devam edin ;)

Xenco
27-06-2010, 18:05
Hayır arkadaşlar şunu açıklıyayım.. Eğer 1 hammadde 1 dakikada oluyorsa.. 10 saniye kalsa sayfayı yenileyin 60 saniyeden geri sayar.. ancak bu gerçekte 10 saniyedir. 10 saniye sonra tekrar basarsınız aaa 50 saniye kala hammadde fullendi bug buldum diye havalara girersiniz şekil a da görüldüğü gibi.. böyle bişi yok devam edin ;)

Lan bi okuyun beeee.Adam tahıl üretimim eksi diyor,hepiniz okumadan atlıyorsunuz.


Bunu en başında belirtmeliydin :)

Zaten en başta belirtmiş.

SuperMario
27-06-2010, 18:52
Bu Konuya Mesaj Yazarak Hala en yukarda.

bilalcannn
27-06-2010, 21:26
eğer saldırıya bir asker göndermiş ve ı asker ölmüşse o askerin harcadığı tahıl kadar üretimin artar.