PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Travianı Cepten Oynama



Danton
13-11-2009, 15:42
Arkadaşlar bununla ilgili birçok soru soruldu.Bende yardımcı olmaya çalıştım.İnşallah olmışumdur.

Bilgisayarınızın başında değilseniz ve travian da durmunuzu görmek isterseniz cepten travian ı kullanabilirsiniz. Bu hizmeti kullanabilmek için öncelikle wap uyumlu bir telefonunuz olmalı. Hizmeti şu şekilde kullanabilirsiniz:

Cep telefonunuzdan wap.travian-tr.com adresine girin. Karşınıza aşağıdaki gibi bir sayfa çıkacaktır.


http://www.travian-tr.com/images/wap/wap.login.png

İsim kısmına kullanıcı adınızı, Şifre kısmına ise şifrenizi girin. Daha sonrasında Tamam linkinin üzerine gelip tıklayın. Ardından karşınıza aşağıdaki resimdeki gibi traviandaki durumunuz gelecektir.


http://www.travian-tr.com/images/wap/wap.sonuc.png

Size saldırı varsa, http://www.travian-tr.com/images/wap/att1.gif (içi dolu kılıçlar) göreceksiniz. Eğer siz başkasına saldırı durumundaysanız, http://www.travian-tr.com/images/wap/att2.gif (içi boş kılıçlar) simgesini göreceksiniz.
Not: Bu hizmet sadece Travian Türkiye serverlarında çalışmaktadır.



Alıntıdır.

what
13-11-2009, 15:44
Güzel olmuş teşekkürler.

clakson
13-11-2009, 15:44
Server nasıl sececegiz

Danton
13-11-2009, 15:45
Server nasıl sececegiz

linke girdikten sonra server seçmek için bölüm var giriş tıkladıktan sonra istediğiniz servera seçebilirsiniz.

roody
13-11-2009, 15:46
güzelmiş paylaşım için saol

Danton
13-11-2009, 15:48
Server nasıl sececegiz

Teşekkürler

ÇoluK ÇocuK
13-11-2009, 15:53
Teşekkürler

Bende internet paketli telefon var hemen deniyorum..Normalde de giriyor www.travian.com.tr den de sırf deneme olsun diye senin adrese girmeye çalışacam...bekle şarj bitmiş :D

BeWaNDerT*
13-11-2009, 15:55
girmeyin kontör tuzağı.. hiç bi işlem yapamıyosun.. :)

rapcimnyk
13-11-2009, 15:56
soru işaretleri çıkıyo+s11 den sonra yok:D

DarrTT
13-11-2009, 15:58
Güzel... Emege saygı

ÇoluK ÇocuK
13-11-2009, 16:04
Evet arkadaş haklı server 11 e kadar var server 12 ve üstünde köyleri olan giremiyo :D mesela ben giremedim

soru işaret çıkmadı bende de , normal olarak çıkıyor ..isim şifre falan diye çıkmıyor..

isim var ,
tek köyüm var
çok köyüm var
server demiş 11 e kadar server seçebiliyoz 12 nerde 13 nerde 14 nerde :D .... 18 nerde :D yok ben benim telefondan foruma bile giriyorum

Danton
13-11-2009, 18:04
Evet arkadaş haklı server 11 e kadar var server 12 ve üstünde köyleri olan giremiyo :D mesela ben giremedim

soru işaret çıkmadı bende de , normal olarak çıkıyor ..isim şifre falan diye çıkmıyor..

isim var ,
tek köyüm var
çok köyüm var
server demiş 11 e kadar server seçebiliyoz 12 nerde 13 nerde 14 nerde :D .... 18 nerde :D yok ben benim telefondan foruma bile giriyorum

telefondan kaynaklı elinizde iphone olursa sorunsuz girersiniz:D

Leqendjojuk
13-11-2009, 18:05
girmeyin kontör tuzağı.. hiç bi işlem yapamıyosun.. :)

Doğru vallaha bi kere girmeye kalktım müzik dinleyeyim dedim 1dk. durmuşumdur,5 kontör yedi :D:D

NoBL3BLooD
13-11-2009, 18:09
Edit.................

Son Şarkı
13-11-2009, 18:16
Paketiniz varsa ve iyi bir telefonunuz varsa kesinlikle girer.:)

ozt
20-11-2009, 14:41
Bildigim kadariyla ayni modemden iki farkli bilgisayar farkli ip aldigi icin sorun olmuyor,

Pekiiii wireless telefonla baglansak,
ayni wireless tan bir de bilgisayarla baglansak

ayni serverda farkli hesaplardan multi olur mu :)

uykusuz
15-12-2009, 18:34
güzel... Emege saygı[sıze=5]
emeğe saygı güzel olmuş paylaşımın için tşkkrler
[/sıze]

yesilce
17-12-2009, 13:30
Arkadaşlar, bu adres şifre çalmak için oluşturulan bir fake tuzağı olabilir. Travian eğer cepten oynanıyor olsa idi. Bunu Travian yönetimi ufak bir reklamı ile haberdar ederdi bizleri. Sakıncalı ve şüpheli bir durum..

mustafa2
17-12-2009, 15:21
Güzelmiş.:)

Dumbledore
17-12-2009, 16:13
Gerçekten güzelmiş...

engin reyiz
14-03-2011, 21:00
benim sayfada hata veriyor telefonumdan mı acaba / k 550 i / ya da herhangi bir ayar yapmam lazım mı? türkcell kullanıyorum