PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bug Mu Oldu Bi yardım Edin Lütfen :(



desert101
07-06-2010, 20:07
Arkadaşlar Şöyle Bir Durumum Var 3. Köyümden 1 Tane Reis Bastım Onu Köy Reislemeye Yolladım Adam Bizim Alt Birlige Girmiş Çıkmış Köyü Alamadım :

http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_953428946.jpg (http://www.resimupload.com/ds953428946_bugss.html)

Fotografta Göründügü Gibi Alamadım Köyü Ardından Gelen Reisi Saldırrttım Başka Bir Köye :
http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_598672576.jpg (http://www.resimupload.com/ds598672576_bug.html)


Fotografta Göründügü Gibi Reis Öldü Ve Arkadaşlar Köşkün yayılmasını vb. kontrol et dedi onlarıda kontrol ettim Fotografları :
http://pic1.resimupload.com/r1/thumb_732738446.jpg (http://www.resimupload.com/ds732738446_bug1.html)
http://pic1.resimupload.com/r6/thumb_262361106.jpg (http://www.resimupload.com/ds262361106_bug2.html)


Tamda Bitişigimde 15 Tarlalı Köyünü Sıfırladıgım Adam Hesabı Sildi Orayı Alıcam Göçmenleri basamıyorum :( Acaba Sorun Bendemi Oyundamı ? Cevaplarınızı Bekliyorum..

Buda Ek Olarak Askeri Üs

http://pic1.resimupload.com/r7/thumb_789423257.jpg (www.resimupload.com/ds789423257_bugggg.html)

turko123
07-06-2010, 20:23
Benim Bildigim bir koye 1 asker gönderildigi zaman hep ölüyor ..

desert101
07-06-2010, 20:26
Benim Bildigim bir koye 1 asker gönderildigi zaman hep ölüyor ..

Zaten Reisi Ölmesi Ve Yeni Göçmen Basabilip 15 tarlalıyı almam için tek başına saldırttım ;)

turko123
07-06-2010, 20:36
Zaten Reisi Ölmesi Ve Yeni Göçmen Basabilip 15 tarlalıyı almam için tek başına saldırttım ;)

e tmm işte sadece 1 ini çıkartıyosun öldümü bidaha sansın yok galiba

desert101
07-06-2010, 20:42
e tmm işte sadece 1 ini çıkartıyosun öldümü bidaha sansın yok galiba

1 ay önce aynı olay oldu öldürdüm reisi bastım 3 tane göçmen ;)
Hep Beni mi bulur böyle Buglar :mad:

Mavi Liman
08-06-2010, 06:52
Arkadaşlar Şöyle Bir Durumum Var 3. Köyümden 1 Tane Reis Bastım Onu Köy Reislemeye Yolladım Adam Bizim Alt Birlige Girmiş Çıkmış Köyü Alamadım :

http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_953428946.jpg (http://www.resimupload.com/ds953428946_bugss.html)

Fotografta Göründügü Gibi Alamadım Köyü Ardından Gelen Reisi Saldırrttım Başka Bir Köye :
http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_598672576.jpg (http://www.resimupload.com/ds598672576_bug.html)


Fotografta Göründügü Gibi Reis Öldü Ve Arkadaşlar Köşkün yayılmasını vb. kontrol et dedi onlarıda kontrol ettim Fotografları :
http://pic1.resimupload.com/r1/thumb_732738446.jpg (http://www.resimupload.com/ds732738446_bug1.html)
http://pic1.resimupload.com/r6/thumb_262361106.jpg (http://www.resimupload.com/ds262361106_bug2.html)


Tamda Bitişigimde 15 Tarlalı Köyünü Sıfırladıgım Adam Hesabı Sildi Orayı Alıcam Göçmenleri basamıyorum :( Acaba Sorun Bendemi Oyundamı ? Cevaplarınızı Bekliyorum..


Kösk binasi seviyesi yetersiz.
http://www.resimupload.com/ds732738446_bug1.html

Linkteki resimde görebilyorsunuz bunu zaten biraz dikkatli bakarsaniz.
Gelistirme masraflarinin hemen üstünde yeni bir yerlesim alani kurmak icin gereken kösk binasi seviyesi belirtilmis.

Dominic-T
08-06-2010, 08:42
Askeri üsten reisini kontrol etmeni tavsiye ederim.

Reisin ölmemiş Esir düşmüştür.

Göçmen çıkarabilmen için ya reisini öldürmen gerekiyor yada köşk seviye 20 yapman gerekiyor.

Yayınladığınız olay bu sebeple bug değildir.

desert101
08-06-2010, 10:10
Askeri üsten reisini kontrol etmeni tavsiye ederim.

Reisin ölmemiş Esir düşmüştür.

Göçmen çıkarabilmen için ya reisini öldürmen gerekiyor yada köşk seviye 20 yapman gerekiyor.

Yayınladığınız olay bu sebeple bug değildir.

Reisin Oldugu Köye Normalle Saldırı yaptım Size Raporunu Koyacagım Birazdan Askeri Üsten De Kontrol Ettim Esir Düşmemiş Reis Ölmüştür admin@travian.com.tr yede mail attım dün gece.. Önceki Raporumda Köyü alamadım Sanırım Ondan Buglandı :( Mail Attım Cevap Gelince burda yayınlayacagım size..

Dominic-T
08-06-2010, 10:30
Reisin Oldugu Köye Normalle Saldırı yaptım Size Raporunu Koyacagım Birazdan Askeri Üsten De Kontrol Ettim Esir Düşmemiş Reis Ölmüştür admin@travian.com.tr yede mail attım dün gece.. Önceki Raporumda Köyü alamadım Sanırım Ondan Buglandı :( Mail Attım Cevap Gelince burda yayınlayacagım size..


Yayınlamış olduğunuz resimde reisin esir düşmüştür yazıyor.

...
Fotografta Göründügü Gibi Alamadım Köyü Ardından Gelen Reisi Saldırrttım Başka Bir Köye :
http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_598672576.jpg (http://www.resimupload.com/ds598672576_bug.html)
...

http://img96.imageshack.us/img96/3858/resim598672576.jpg

desert101
08-06-2010, 10:34
Yayınlamış olduğunuz resimde reisin esir düşmüştür yazıyor.


http://img96.imageshack.us/img96/3858/resim598672576.jpg

Dostum Askeri Üste Esir Oldugu Görünmüyor Ayrıca basılmıyor reis göçmen vs. normal olarak saldırttım köye i 10:46:32 da Saldırılacak Köye Raporuda buraya koyarım Askeri üste görünmüyor tamda yanımda 15 tarlalı köy boşaldı dünden beri bekliyorum..

Dominic-T
08-06-2010, 10:41
Dostum Askeri Üste Esir Oldugu Görünmüyor Ayrıca basılmıyor reis göçmen vs. normal olarak saldırttım köye i 10:46:32 da Saldırılacak Köye Raporuda buraya koyarım Askeri üste görünmüyor tamda yanımda 15 tarlalı köy boşaldı dünden beri bekliyorum..

Ben elimden gelen yardımı göstermeye çalıştım. Kolay gelsin

desert101
08-06-2010, 10:49
Ben elimden gelen yardımı göstermeye çalıştım. Kolay gelsin

Teşekkür Ederim Yinede

omerfarrap44
10-06-2010, 07:44
Teşekkür Ederim Yinede
Peki reisin esir kaldığı köye sordunmu yaşıyo mu diye?