PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : nüfus eklenmedi



byaktif
21-05-2010, 18:03
arkadaşlar bir köy reisleim reislediğim köy duruyor yani bir ceza yok ancak toplam nüfusuma hiçbir etkisi olmadı bütün köylerimin nüfuslarını topladım reislediğim köyün nüfusu kadar eksik çıkıyor bu bir bug mudur.Bug ise nasıl düzeltebilirim.

HANUKA
21-05-2010, 18:04
arkadaşlar bir köy reisleim reislediğim köy duruyor yani bir ceza yok ancak toplam nüfusuma hiçbir etkisi olmadı bütün köylerimin nüfuslarını topladım reislediğim köyün nüfusu kadar eksik çıkıyor bu bir bug mudur.Bug ise nasıl düzeltebilirim.
Selamlar,
Biraz bekleyin, eğer hala devam ediyorsa bir bugdur. Sorun varsa, (0-0) koordinatında bulunan Multihunter adlı köye bir mesaj atınız, o sorununuzu çözecektir :)

The_Punisher
21-05-2010, 18:30
10-15 saniye kadar sonra eklenir istatistik bölümüne ;)

x_Chatlak
21-05-2010, 18:33
10-15 saniye kadar sonra eklenir istatistik bölümüne ;)

bende boyle bılıyorum. Bendede oluyor. Ama birliktekı sıralamaya aldgınız koyun nufusu eklenmıs olmalıdır. Öncelıkle oraya bakınız.