PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tarla gelişmiyor



LegenDooM
10-11-2009, 21:17
Beyler tahılım - de Tarlayı geliştiricem ama şöyle bir yazı yazıor

'' önce tahıl üretimini arttır '' gibi
neden sizce ?

The_JoLLy_JoKer
10-11-2009, 21:18
hammaddenin biraz dolmasını beklemelisin daha oyunun başındasın. hammadden doldumu sadece tahılı artırabilirsin o an

kullanıcı
10-11-2009, 21:18
yazması imkansız o zaman bug dur yazıosa

sagokoliq
10-11-2009, 21:19
tarla yerine başka biyere tıklıyor olabilirsin. tarla geliştirilirken böyle uyarı çıkmaz. eğer kesinlikle dediğin gibiyse bug dur, mh' a bildirebilirsin...

manisali
10-11-2009, 21:19
ayrsız asker absınca öyle olur

katiilcim
10-11-2009, 21:19
Oyununda bir sorum var yada sen yanlış görmüşsündür şöle yazıyordur
saatlik üretimin çok düşük ilk önce bunu yükselt

iskenderunlu
10-11-2009, 21:31
yazması imkansız o zaman bug dur yazıosa
hayır bug olamaz tahılı - de ise öle bir uyarı cıkar cünkü hem hammadesi yetmiyor tarla basmaya ve tahılı - dedir :)

Tr_CiXxX
10-11-2009, 21:31
önce tahıl ambarını arttır diyodur

bedirhan
10-11-2009, 21:35
multi hatası

ysn
10-11-2009, 22:32
Beyler tahılım - de Tarlayı geliştiricem ama şöyle bir yazı yazıor

'' önce tahıl üretimini arttır '' gibi
neden sizce ?


dostum oyunun başında tahıl seviyeni dengede tutmanı isterler ve bu yüzden olası bi durumda tahılın az sayısa veya ekside ise o uyarıyı verir

ilk başlarda bu sıkıntıyı hep yaşayacaksın o yüzden alışmaya bak derim

bu arada diğer bikaç cevap hariç gerisi post kasmak için yazılmış , ne depo lazım ne de bug dediğim gibi haberin olsun