PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hammaddeler gelmiyor !!!



CBH69
07-05-2010, 12:44
Oyun başlangıcında ödevleri yapmamayı tercih ettim. İlk altınlar ve 1 günlük plus geldi, ama hammaddeler "getir"i tıklamama rağmen gelmiyor. Speed de 4. gün oldu düzelme yok sebep nedir ?

The_Punisher
07-05-2010, 12:47
hammaddenin göstergesinin yanında yeşil yazılı bir şey yazıyor ona tıkla hammaddeleri ilk alınır sonrada diğerleri gelir 4 saatte speedde normalde ise 12 saatte geliyor.

TiqTaq
07-05-2010, 12:47
Oyun başlangıcında ödevleri yapmamayı tercih ettim. İlk altınlar ve 1 günlük plus geldi, ama hammaddeler "getir"i tıklamama rağmen gelmiyor. Speed de 4. gün oldu düzelme yok sebep nedir ?
Tıkladıktan sonra sayfayı yenilemiyor olabilirsiniz.Veya hammaddeler gelmiş ama siz göremiyor olabilirsiniz.

KinqDooM
07-05-2010, 12:47
Sana ''ama hammaddeler "getir"i tıklamama rağmen gelmiyor.''
diyen birisi lazım. :) Nasreddin Hoca'mızın başı sağolsun.

CBH69
07-05-2010, 12:58
Arkadaşlar, galiba iyi ifade edemedim...yeşil renkle yazılmış "getir" yazısını tıklıyorum , hiçbirşey değişmiyor, aynen kalıyor.Hammadde gelmiş anlayamamış olabilirsin diyorsunuz...o kadar acemisi değilim travianın...

Mustafa3
07-05-2010, 13:58
Evet,bu teklif kabul edilemez diyor:confused:.

CBH69
07-05-2010, 14:27
Bu sorunu Yardım (support'a) yazdım, bana cevap olarak forumda çare ara diye mesaj yazmışlar. Böyle şey olurmu :mad:

LuliTunes
07-05-2010, 15:12
Burdan da oraya yönlendirirler :D

Dominic-T
07-05-2010, 16:46
Hammadde yaz 3333 e gönder Hammadde yardımı cebine gelsin, artık oradanda köyüne bi zahmet sen gönderi ver :D

Şaka bir tarafa maddeler gelmiştir fakat sen deponda artışı fark etmemiş olabilirsin. Support a bir danış madde yardımının takibini dökümünü iste;)

CBH69
07-05-2010, 17:06
Artık bu başlığı bir yetkili okusun diye dua etmekten başka şansımız yok gibi görünüyor, bu hiç adil değil...oyunun başında o hammaddeler ne önemli takdir edersiniz...bir hafta sonra gelseler aynı şey değil :(:(:(

qrafmen
07-05-2010, 21:56
Depon dolduysa falan gelir fakat heba olur

akahoshi
08-05-2010, 00:55
O köyü kapat artık bişey olmaz o köyden

İlginç bir bug hiç rastlamadım

CBH69
09-05-2010, 19:34
O köyü kapat artık bişey olmaz o köyden

İlginç bir bug hiç rastlamadım


O köyden WOW kuracağım ben ...:)