PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : çift kahraman kıslası:)))



cemil7070
29-04-2010, 16:13
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/29/2628.bmp

hopstop
29-04-2010, 16:15
düzgün bi resim koysan, indirmeli olmasa süper olur...

Son Gülücük
29-04-2010, 16:16
Gayet ilginç bir bug doğrusu :confused:

cemil7070
29-04-2010, 16:20
düzgün bi resim koysan, indirmeli olmasa süper olur...


sıte acmadıgı ıcın anca bu kadar oldu...
indirmeli olmayınca süper olacak olan ne :rolleyes:

Berkan
29-04-2010, 17:00
bugtur evet

s.alperen
29-04-2010, 18:23
Bug dan ziyade nimet bence 2kahraman basmayı denedinmi :)

Araçlar menüsünden çerezleri silerseniz sorun hallolacaktır iyi oyunlar..

arkan
11-05-2010, 16:44
düzgün bi resim koysan, indirmeli olmasa süper olur...


araya bide trojan spy falan da eklendiyse vay indirenin haline:)

SeAnBoSWeLL
11-05-2010, 17:08
bugtur evet
Bugtur evet deyince oluyor yani ?.Yapabildiğin tek şey post kasmak mı Berkan? Bırak bu işleri.Ona konu yeri yanlış ona şudur evet. 1495 mesajının arasında tek tek baksan 50 tane yararlı bişey bulunmaz.Yapma bunu.Forum seni seviyor(!) cılkını çıkartma...


Bu şey ayrıca.Ya Bugtur yada Photoshop :)

Araçlar-Yakın Geçmişi Temizle-Ayrıntılar-Hepsini Seç- Tamam De.


Bug falan kalmaz

Sapiens
11-05-2010, 17:11
2. kahraman kışlası 1. seviyedeyken neredeydin?

Dominic-T
11-05-2010, 17:18
Ben bu resimde fake seziyorum. Bug olur da böylede bug olmaz. 2.kahraman kışlasını 10. seviyeye getirene kadarda olmaz yani.

Resmin fake olduğunu düşünüyorum.

sfenk
12-05-2010, 03:04
bu gercek olsa ben oyunuma dewam ederım kımseye solemem yararlanırım :D
ama goruyorumkı yalannnnnnn

Fatboy
12-05-2010, 19:36
Ben bu resimde fake seziyorum. Bug olur da böylede bug olmaz. 2.kahraman kışlasını 10. seviyeye getirene kadarda olmaz yani.

Resmin fake olduğunu düşünüyorum.

Grafik paketinde herhangi bir bina sanki kahraman kışlasıyla değiştirilmiş gibi...