PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : acill saray la ilgili



orhanlı_1
22-04-2010, 19:41
arkadaşlar ben önce köşk yaptım 10. seviyeye getirdim ve göçmenimi basıp köyü kurdum sonra köşkü yıktım ama şimdi saray kuramıyorum (elçilik askeri üs ve merkez binası var)...şimdiden teşekkürler

HANUKA
22-04-2010, 19:42
arkadaşlar ben önce köşk yaptım 10. seviyeye getirdim ve göçmenimi basıp köyü kurdum sonra köşkü yıktım ama şimdi saray kuramıyorum (elçilik askeri üs ve merkez binası var)...şimdiden teşekkürler
Merkez binası seviye 5 olması lazım :)

orhanlı_1
22-04-2010, 19:43
merkezs binası 11

HANUKA
22-04-2010, 19:46
Hammaddeniz yetmiyor olabilirmi?

onurlu
22-04-2010, 19:47
merkez binasındandır.

orhanlı_1
22-04-2010, 19:50
arkadaşlar oyunu yteni öğreniyor deilim mutlaka bir hata var yada ben size sorunumu anlatamadım merkez binası seviye 11 elçilik seviye6 saatlik üretim minumum 660

deli-x
22-04-2010, 20:45
arkadaşlar ben önce köşk yaptım 10. seviyeye getirdim ve göçmenimi basıp köyü kurdum sonra köşkü yıktım ama şimdi saray kuramıyorum (elçilik askeri üs ve merkez binası var)...şimdiden teşekkürler

Ben köyünü efsunladım orhan başkan ondan kuramyorsun sarayı :) Bence bu konuyu ön şartları tamaladığına göre Multi hunter a bildir. Bir an önce çözsün :)

sfenk
23-04-2010, 03:58
arkadaşlar ben önce köşk yaptım 10. seviyeye getirdim ve göçmenimi basıp köyü kurdum sonra köşkü yıktım ama şimdi saray kuramıyorum (elçilik askeri üs ve merkez binası var)...şimdiden teşekkürler
başka bir köyünde saray vardır saray bir tane olabiliyor:cool:

Seroo
23-04-2010, 13:32
arkadaşlar ben önce köşk yaptım 10. seviyeye getirdim ve göçmenimi basıp köyü kurdum sonra köşkü yıktım ama şimdi saray kuramıyorum (elçilik askeri üs ve merkez binası var)...şimdiden teşekkürler


Koşullar tamamlanıyor olabilir..

Peki merkezin o köy değilse..
Diğer merkezinde bulunan sarayı dikkate aldın mı ?

algx
23-04-2010, 23:10
arkadaşlar ben önce köşk yaptım 10. seviyeye getirdim ve göçmenimi basıp köyü kurdum sonra köşkü yıktım ama şimdi saray kuramıyorum (elçilik askeri üs ve merkez binası var)...şimdiden teşekkürler


yaw ne acemi adamlarsınız :):)

merkez köyünü değiştirdiysen yani herhangi başka bir köye saray kurup merkez yaptıktan sonra bu yapıyı merkez olmayan köylerinden birisine kurmayı denersen sorun çözülür ..

bide arkadaşlar acemi değilim falan demişsin madem değilsin direk multiye yaz kardeşim burdan sana duâ okuyamayızki sorunun çözülsün ..

Hurin
23-04-2010, 23:30
yaw ne acemi adamlarsınız :):)

merkez köyünü değiştirdiysen yani herhangi başka bir köye saray kurup merkez yaptıktan sonra bu yapıyı merkez olmayan köylerinden birisine kurmayı denersen sorun çözülür ..

bide arkadaşlar acemi değilim falan demişsin madem değilsin direk multiye yaz kardeşim burdan sana duâ okuyamayızki sorunun çözülsün ..

Siz sanırım bu işleri doğar doğmaz biliyordunuz. Belki de başka bir köyünde saray yok ve gerçekten bir bug belkide başka köyünde kurduğu bir saray gözünden kaçmış lütfen amaçlarınız yardım dışına çıkmasın.

KaBuS_42
24-04-2010, 09:07
Siz sanırım bu işleri doğar doğmaz biliyordunuz. Belki de başka bir köyünde saray yok ve gerçekten bir bug belkide başka köyünde kurduğu bir saray gözünden kaçmış lütfen amaçlarınız yardım dışına çıkmasın.




:rolleyes: Aynen katılıyorum ... :cool: