PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : s12 Yeni Bina Kur Bug'ı



sagokoliq
29-03-2010, 08:54
S12de boş bir alana tıklayıp yakında kurulabilecek binaları göstere tıklıyorum, sağ taraftaki bina resimlerinden pazaryerine tıkladığımda oyun yönergesinden elçilik açılıyor.Akademiye tıkladığımda sığınak önkoşulları geliyor, köşke tıkladığımda saray geliyor... Yani yeni bina kur bölümündeki binalarla oyun yönergesindeki binaların bağlantı linklerinde kayma olmuş, neye tıklasanız oyun yönergesinde ondan sonra hangi bina varsa o ekrana geliyor...

hunter
29-03-2010, 09:24
Bende hepsi normal

sagokoliq
29-03-2010, 09:40
Bende hepsi normal
Sadece Yakında Kurulabilecek binaları göster kısmında olan binalarda hata var.

tanjant
29-03-2010, 11:09
aynı hata bende de var

EcHeLoND
29-03-2010, 11:37
Evet :confused:

PAzar yerine tıkladım turnuva yeri çıktı ya.

kocaslar
29-03-2010, 11:52
kötü olmuş bugda bence hemen düzeltilmeli :)

smirnouf
29-03-2010, 12:13
şu an pazar kuruyorum ve herşey normal gibi gözüküyor ...