PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : cok buyuk bir bug s12



Muyustan
26-03-2010, 10:40
arkadaslar s12 de kslaya basiyorum ahiri gosteriyor demir dokume basiyorum elcilik gosteriyor baska bi yere basiyom turnuva yeri(ki orasi dweil) gosteriyor

omer1989
26-03-2010, 10:47
arkadaslar s12 de kslaya basiyorum ahiri gosteriyor demir dokume basiyorum elcilik gosteriyor baska bi yere basiyom turnuva yeri(ki orasi dweil) gosteriyor


hesapta başkası vardır :D

Productor
26-03-2010, 11:02
bencede :) şifreni değiştir düzelir. köyler arasında geçiyodur birisi :)

Muyustan
26-03-2010, 11:11
ya hyr bos insaa alanini aciyom yakinda kurabileceklerine basiyom kah kisa basiyom yalak cikiyo

sagokoliq
26-03-2010, 11:15
s12 yeni açıldı hemen köy kuramayacağınıza göre köyler arasında geçen biri yok...

Provakatör
26-03-2010, 12:06
Arkadaş haklı bende değirmen kurdum tıklıyorum elçilik çıkıyor..
Bu ne biçim iş.. ama biraz gezin çık gir düzeliyor.