PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sur



nicomedian
04-11-2009, 14:10
http://img32.imageshack.us/img32/644/surkurmurzur.gif


Resimdeki gibi, köy merkezinde sur kurmayacağım bir yere tıkladığımda yine sur seçeneği çıkıyor..

crazymage
04-11-2009, 14:14
ilginç....

yeah
04-11-2009, 14:17
sen kur desen bile normal yerine kuracak suru

cesurların
04-11-2009, 14:46
bug değil kesinlikle bu yeni başlayan oyuncular sur ve askeri üstü bulamadıkları için kolaylık yapmışlar
cevap budur...

kubilayonur
04-11-2009, 14:49
sen kur desen bile normal yerine kuracak suru

evet aynen katılıyom...

StrongeR
04-11-2009, 15:10
evet aynen katılıyom...


ßende KatıLıyoruM:)

ahmet052
04-11-2009, 15:12
sen kur desen bile normal yerine kuracak suru

yani onemli bi sey deil bu

GeN
04-11-2009, 15:30
bendede cıkıyo askeri üste var yuvarlak yere tıkladığımda ikiside cıkıyor

berkan şeker
04-11-2009, 15:41
Resimde oynamış olabileceğini düşünüyorum...
Eğer oynamadıysan hata olabilir;)

haylaz53
04-11-2009, 16:32
bugdur.....

x-ray
04-11-2009, 16:44
Dostum aynı şeyleri yine diyorum onları değiştirmiş gib yapmak için boş yeri dikladığında gösteriyorlar yok sa normal serverle arasında bir fark yok

nicomedian
04-11-2009, 17:25
sen kur desen bile normal yerine kuracak suru
Teşekkürler...

bendede cıkıyo askeri üste var yuvarlak yere tıkladığımda ikiside cıkıyor


Resimde oynamış olabileceğini düşünüyorum...
Eğer oynamadıysan hata olabilir;)

GeN arkadaşın mesajını oku kardeşim...

gsli1905
09-11-2009, 19:08
Bug falan değil T3.6 da öyle;)

HeduaN
13-11-2009, 15:51
bunda bir bug yok yeni sürümden kaynaklanıyor olabilir . sen binayı kur dersen sur'u kendi bölgesine kurar dış cephe inşaatına .