PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Silah Dökümhanesindeki Hata



NdaLL
19-02-2010, 19:20
Biliyorsunuzdur ki silah dökümhanesinde bir askerin silahlarını ancak seviye 20'ye cıkartıyoruz fakat seviye 20 yaptıgımızda, seviye 21 için hammadde istiyor. Bunu istemesi gereksiz değil mi. Mesela akademide geliştirilince asker kayboluyor, bunda kaybolmasa bile en azından hammadde istememeli :P


http://img205.imageshack.us/img205/8711/silahzrh.png


Dip: yoksa seviye 20 üstüne cıkartabilcek miyiz :eek:

Principal
19-02-2010, 19:22
Evet, hata var :)

Cypher's Shade
19-02-2010, 19:23
Evet, Hata Var :)

ANIL__FB
19-02-2010, 19:23
Seviye 21 in hammaddesini istememektedir.Seviye 20 deki aynı hammaddeyi göstermesi gerekir

sagopakajmer
19-02-2010, 19:24
Bir an önce düzeltilmeli. Zaten hep merak etmişimdir neden o öyle diye

NdaLL
19-02-2010, 19:24
Seviye 21 in hammaddesini istememektedir.Seviye 20 deki aynı hammaddeyi göstermektedir.
Peki tamam gene aynı şeye denk gelir :) göstermelerindeki amaç nedir :P

ANIL__FB
19-02-2010, 19:27
Peki tamam gene aynı şeye denk gelir :) göstermelerindeki amaç nedir :P

Travian Games e sor :D:D

SuperMario
19-02-2010, 19:52
Evet, hata var :)


Evet, Hata Var :)
İkiz misiniz?

Moratio
19-02-2010, 19:55
Evet göstermemesi lazım. Kotamıza yazık :p

ultrAslan
04-03-2010, 05:59
olur böyle hatalarrr

AVCI
05-03-2010, 01:25
:).............