PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tahıl deposu



FORUM KRALI
16-02-2010, 14:40
Arkadaşlar ben bir yabancı speed serverde oynuyorum tahıl deposu 17 seviye yapıcam ama nasıl oluyosa tahıl depom seviye geliştirmem için yetmiyor ne yapıcağımı anlamadım

R3İS
16-02-2010, 14:53
Çok ilginç bir durum.Bir bug oluşmuş olabilir.Köyden çıkıp tekrar gir.:D

J'oKe'R
16-02-2010, 15:39
bug olabilir gir çık olamzsa cookingleri sil o zaman birdaha gir.

daissoft
16-02-2010, 17:16
Çok büyük ihtimal bug çerezleri siliniz köyden çıkıp tekrar giriniz..!