PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Resim Boyutu



Walware07
05-02-2010, 15:52
Bu resmi benim avatarım boyutuna getirebilirmisiniz ÇOK lazım
şimdiden çok teşekkür ederim. (yaptığınız programı da verir seniz çok iyi olur)

http://www.cncden.com/cnc3_concept2/GDI_engineer_concept.jpg

Tekeskiya
05-02-2010, 16:04
Bu resmi benim avatarım boyutuna getirebilirmisiniz ÇOK lazım
şimdiden çok teşekkür ederim. (yaptığınız programı da verir seniz çok iyi olur)

http://www.cncden.com/cnc3_concept2/GDI_engineer_concept.jpg

Resmi farklı kaydet. Kullancı panelinden gözat diyerek resmi avatarına yüklemiş olursun.

Jelanie
05-02-2010, 16:05
Bu resmi benim avatarım boyutuna getirebilirmisiniz ÇOK lazım
şimdiden çok teşekkür ederim. (yaptığınız programı da verir seniz çok iyi olur)

http://www.cncden.com/cnc3_concept2/GDI_engineer_concept.jpg


http://img298.yukle.tc/images/5136GDI_engineer_concept2.jpg (http://www.yukle.tc)

veya
http://img298.yukle.tc/image.php?id=5136GDI_engineer_concept2.jpg

alabilirsin

Adobe PhotoShop

CriticaLRavage
05-02-2010, 16:09
http://img171.imageshack.us/img171/4774/gdiengineerconcept.jpg

Edit: Bu oldu galiba.Bir dene istersen.

Malzemeler: Mouse, imageshack.us ve ozellikleri.

Walware07
05-02-2010, 16:09
http://img298.yukle.tc/images/5136GDI_engineer_concept2.jpg (http://www.yukle.tc)

veya
http://img298.yukle.tc/image.php?id=5136GDI_engineer_concept2.jpg

alabilirsin

Adobe PhotoShop

çok teşekkür ederim

Jelanie
05-02-2010, 16:10
çok teşekkür ederim


rica ederim gule gule kullan ;)