PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merkez Koy



SiyahInci
01-11-2009, 17:49
Arkadaşlar Simdi Merkez koy 4-4-4-6 ama tarLalar 13 seviyede diyelim (saray yok kosk kurulu sadece) ben merkez koyumu 1-1-1-15 yapablirmiyim bu durumda sarayi buraya kursam merkez olur mu ?

steells
01-11-2009, 17:50
Arkadaşlar Simdi Merkez koy 4-4-4-6 ama tarLalar 13 seviyede diyelim (saray yok kosk kurulu sadece) ben merkez koyumu 1-1-1-15 yapablirmiyim bu durumda sarayi buraya kursam merkez olur mu ?

Evet yapabilirsin ama 15 tarlalı köyü merkez yaptıında seviyeler 10 a düşer diğer köyünde .

Red House
01-11-2009, 17:50
Arkadaşlar Simdi Merkez koy 4-4-4-6 ama tarLalar 13 seviyede diyelim (saray yok kosk kurulu sadece) ben merkez koyumu 1-1-1-15 yapablirmiyim bu durumda sarayi buraya kursam merkez olur mu ?

Edit for Yanlış bilgi.

GÖKKUŞAĞI
01-11-2009, 17:50
Arkadaşlar Simdi Merkez koy 4-4-4-6 ama tarLalar 13 seviyede diyelim (saray yok kosk kurulu sadece) ben merkez koyumu 1-1-1-15 yapablirmiyim bu durumda sarayi buraya kursam merkez olur mu ?
15 tarlalı köye saray kurup merkez yapabilirsiniz ama tarlaların 13 seviye olduğu köyünüzde,merkezi değiştirdiğiniz için tarlalar 10 na inecektir...

what
01-11-2009, 17:51
10 seviye üstündekiler 10 seviyeye iner.

haylaz53
01-11-2009, 17:52
15 tarlalı köyünü merkez yapabilirsin ama merkez köyündeki tarla alanları seviye 10 a düşer

SiyahInci
01-11-2009, 18:07
Teşekkurler arkadaşlar sağolun :) bole bir hata yapmayim ben hepsi 13 deyken :D gerek yok :D