PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İnşaat Hatası



Joker__
16-01-2010, 20:55
http://img706.imageshack.us/img706/525/46714192.jpg (http://img706.imageshack.us/i/46714192.jpg/)

Anlamadım gitti.F5 ledim ama yine olmadı.:confused:

Marko <3
16-01-2010, 20:56
Belki 20:49:59 nerden biliyorsun ?

Onun için 20:50 de olur ;)

sagokoliq
16-01-2010, 20:57
20:49:22 daha.. Dur bi 20:49:59 olsun omazsa konu aç

Allam Ya Yabbim...

karakartal97
16-01-2010, 20:57
Saniye farkı:p

Joker__
16-01-2010, 20:57
Belki 20:49:59 nerden biliyorsun ?

Onun için 20:50 de olur ;)

Şu anda 20:57 şimdi oldu.Ama bence bu büyük hata.;)Neden olduğunu merak ettim o yüzden açtım konuyu.;)

sagokoliq
16-01-2010, 20:58
Şu anda 20:57 şimdi oldu.Ama bence bu büyük hata.;)Neden olduğunu merak ettim o yüzden açtım konuyu.;)
Ne hatası açıklarmısın?

Sana saniye söylememişki sadece dakika vermiş.

FuRkaNn^^
16-01-2010, 21:00
=|=|=|=|=|=|=|=|=|=|=|=|=|=|=|=| yzık sana at o pcyi

Joker__
16-01-2010, 21:00
Ne hatası açıklarmısın?

Sana saniye söylememişki sadece dakika vermiş.

Sonuçta 7 dakkika geç bu bir hata bu böl
mde gördüğümüz hataları paylaşıyoruz değil mi?Bu konuyu açmam gayet normal...

gordonluyuz
16-01-2010, 21:01
Sonuçta 7 dakkika geç bu bir hata bu böl
mde gördüğümüz hataları paylaşıyoruz değil mi?Bu konuyu açmam gayet normal...

bencede 7 dk az bir zaman değil

Joker__
16-01-2010, 21:02
bencede 7 dk az bir zaman değil

7 dakika 7 dakikadır değil mi?:rolleyes:

sagokoliq
16-01-2010, 21:03
Sonuçta 7 dakkika geç bu bir hata bu böl
mde gördüğümüz hataları paylaşıyoruz değil mi?Bu konuyu açmam gayet normal...
7 dakika? resimde 22 saniye geçmiş görünüyor. Böyle bir sorunu ancak siz yaratmıssınızdır. Hammadde tam dolduğnda ya asker basmışsınızdır ya da pazarcıyla biryere göndermişsinizdirde; haberiniz yoktur...

Joker__
16-01-2010, 21:04
7 dakika? resimde 22 saniye geçmiş görünüyor. Böyle bir sorunu ancak siz yaratmıssınızdır. Hammadde tam dolduğnda ya asker basmışsınızdır ya da pazarcıyla biryere göndermişsinizdirde; haberiniz yoktur...

O zaman olmadığını göstermek için çektim 7 dakika sonra geliştirme şeyi çıktı o anda olmadığını göstermek için çekilmiş bir fotoğraf objektifinizi daha geniş tutup düşünebilirsiniz.;)

sagokoliq
16-01-2010, 21:07
O zaman olmadığını göstermek için çektim 7 dakika sonra geliştirme şeyi çıktı o anda olmadığını göstermek için çekilmiş bir fotoğraf objektifinizi daha geniş tutup düşünebilirsiniz.;)

Objektifimin en geniş hali;

Hammadde tam dolduğnda ya asker basmışsınızdır ya da pazarcıyla biryere göndermişsinizdirde; haberiniz yoktur...

Joker__
16-01-2010, 21:09
sagokoliq kullanıcısından alıntı http://forum.travian.com.tr/images/travian/buttons/viewpost.gif (http://forum.travian.com.tr/showthread.php?p=238735#post238735)
Hammadde tam dolduğnda ya asker basmışsınızdır ya da pazarcıyla biryere göndermişsinizdirde; haberiniz yoktur...


Basmadım ve göndermedim öyle bir şey olsaydı bende bilirdim.Lütfen bilmeden yorum yapmayalım.

devilman
16-01-2010, 22:18
yani bravo bunun için mi boş yere konu açıyosun bekle bi 5 dkka geç seydi yada

devilman
16-01-2010, 22:19
bilgisayarı resetleseydin

devilman
16-01-2010, 22:21
kusura bakmayın bölük pörçük yazdım çünkü belli biyere kadar yazabildim

Solaris93
16-01-2010, 23:05
şöle söleyebiliriz diğelim sen dakikada 60 hammade üretiyorsan o dakikanın başında 30 üretmiş olursun sonuna kadar daha 30 hamamde daha üreticeksin sana 60 hamamde lazımsa o 1 dakikayı tamamen doldurman gerekir bug veya oyun hatası değil