PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Koy Reisleme



f0rlann
30-10-2009, 22:06
Arkadaslar nufusu cok bi baskenti reislemek istiyorum. galiba 5 koyden az koyu var diye ele geciremiyorum?


Cwplar icin smdiden tskkr ederim

shaq
30-10-2009, 22:07
Arkadaslar nufusu cok bi baskenti reislemek istiyorum. galiba 5 koyden az koyu var diye ele geciremiyorum?


Cwplar icin smdiden tskkr ederim
bir oyuncunun merkez köyünü reisleyemezsin

PuHaR
30-10-2009, 22:09
5 köyden daha az köye sahip olmasıyla alakası yok
başkent yıkabilirsin fakat ele geçiremezsin

hırbo
30-10-2009, 22:11
ne yaparsan yap adamın şifresini bilmediğin sürece adamın merkezi ele geçiremezsin

f0rlann
30-10-2009, 22:13
baskenti haric herhangi bi koyunu alabilirim yani

FuRkaNn^^
30-10-2009, 22:15
merkez köy hiç bi zaman reislenemez sıfırlanır haritadan silinemez

cry kaos
30-10-2009, 22:15
5 köy 10 köy alakası yok başkent reislenmez git diger köyünü reisle:D

yıkıcı69
30-10-2009, 22:17
ne yaparsan yap adamın şifresini bilmediğin sürece adamın merkezi ele geçiremezsin

hahahaaa :d hadi hacklayalım köyü :D

berkay
30-10-2009, 22:18
kOy reisleme hiç duymadım

cesurların
30-10-2009, 22:35
Arkadaslar nufusu cok bi baskenti reislemek istiyorum. galiba 5 koyden az koyu var diye ele geciremiyorum?


Cwplar icin smdiden tskkr ederim
Merkez reislenmez..
sen başka köyünü reisle;)

CrueL
30-10-2009, 22:38
Bir hesabın Merkez köyü reislenemez. Yan köylerin en yüksek nüfuslusunu denemenizi tavsiye ederim. saygılar.

alican1
30-10-2009, 22:40
kOy reisleme hiç duymadım

hiç duymadım derkeeen sen travian oynadığına eminmisin?

CrueL
30-10-2009, 22:42
kOy reisleme hiç duymadım

Duyarsın ileride . bi sabah bi bakmışsın ki yok bi köyler (: ;)

myrat
30-10-2009, 22:43
merkez köy hiç bi zaman reislenemez sıfırlanır haritadan silinemez



hayır reislenemez..ama silinir...misal benim merkezimi silmişlerdi:D

Serialkiller
30-10-2009, 23:39
Gerekli cevap verildikten sonra neden ayni cevabi verme geregi hissediyorsunuz kendinizde anlayamiorm.

darkness
01-11-2009, 17:31
beyler oyunda daha yeniyim tecrübelerizinzden yararlanmak istiyorum.aynı birlikte olduğum arkadaşın birden fazla köyü var ve kendi köyüne reisle saldırıyo yapıyordu acaba sebebi ne olabilir ki.

FreshFasulye
01-11-2009, 17:45
beyler oyunda daha yeniyim tecrübelerizinzden yararlanmak istiyorum.aynı birlikte olduğum arkadaşın birden fazla köyü var ve kendi köyüne reisle saldırıyo yapıyordu acaba sebebi ne olabilir ki.

Hangi köyle saldırdığına bağlı , örneğin merkezinde saray varsa ve seviye 20 ise ordan kurduğu köyleri başka köylerinden reisleyip ordan 3 reis çıkartmak istiyor olabilir yada köşkten 2 reis çıkartmak istiyor olabilir.

what
01-11-2009, 17:47
Merkez köy reislenmez...

darkness
02-11-2009, 09:19
Hangi köyle saldırdığına bağlı , örneğin merkezinde saray varsa ve seviye 20 ise ordan kurduğu köyleri başka köylerinden reisleyip ordan 3 reis çıkartmak istiyor olabilir yada köşkten 2 reis çıkartmak istiyor olabilir.

çok teşekkür ederim

fakci
02-11-2009, 12:38
off offf reis çıkalı mertlik bozuldu.

oguzhangurleyen
02-11-2009, 17:54
Gerekli cevap verildikten sonra neden ayni cevabi verme geregi hissediyorsunuz kendinizde anlayamiorm.


aynen ;) millet post kasmak için aynı cevabı evirip cevirip söylüyor :D saçma geliyor yav forum için bu kadar kasmak. ;)

İstanBuLL
02-11-2009, 17:55
Merkez köy reislenmez . Anca yan köylerıini reisleyebilirsin .

Saygılar