Orijinalini görmek için tıklayınız : Soru Tartışma: Vahalar vs Natarlar
Sevgili oyuncularımız!
Sizi oyun hakkındaki bu küçük oylamaya katılmaya davet ediyoruz.
Soru: Ekstra hammaddeye ihtiyaç duyduğunda, oyunun erken evrelerinde oyuncu için, daha iyi seçenek hangisidir?
- Boş vaha saldırıları
- Bağımsız Natar köyü saldırıları
17584
Lütfen yorumlarınızı bu konuya bırakın. Seçiminiz ne olurdu? Belki de tamamen farklı şeyler yapıyorsunuz, peki bunlar neler?
Selamlar sevgili odin
Tabiki altın sıkıntısı olmayıp kafes toplayanalr için vaha en ideal gelişim kaynagıdır.. ama altın sıkıntısı ceken biri için bu bıraz zor ama yinede vaha en idealdir..
semfoni_08
24-04-2017, 19:36
speed3x üretimlerini 10xyapın lütfen oyuncular madde yüzünden kavga eder duruma geliyor sonuçta oyun
Mr Earthshaker
24-04-2017, 20:04
oyunun koruma süresi kalkana kadar herkes vahalara dalıyor genelde ama KORUMA SÜRESİ BİTİNCE HERKES ARKADASLARININ ACTIGI MULTİ HESAPLARA DALIYOR VE 1 SALDIRIYA 300K DAN FAZLA HAMMADDE ALDIKLARI İÇİN KAFALARI COK RAHAT!!!!
oyunun koruma süresi kalkana kadar herkes vahalara dalıyor genelde ama KORUMA SÜRESİ BİTİNCE HERKES ARKADASLARININ ACTIGI MULTİ HESAPLARA DALIYOR VE 1 SALDIRIYA 300K DAN FAZLA HAMMADDE ALDIKLARI İÇİN KAFALARI COK RAHAT!!!!
3.seçenek olarak multi hesap yağmalamayıda katsalardı kesin en çok oyu 3. seçenek alırdı:zuhaha:
3.seçenek olarak multi hesap yağmalamayıda katsalardı kesin en çok oyu 3. seçenek alırdı:zuhaha:
Olur mu guzel kardesim ? Herkes tertemiz oynuyor. Buraya gelip milliyetcilik yapani da Allah korkusu olani da hepsi de tertemiz oynar.
Turkish Power
24-04-2017, 20:29
Vahadan çok çektim oyun natara :D
ilk zamanlar mecburen başkalarının saldırıp hayvan sayısını azalttığı vahaları arayıp duruyoz :uzgun: yani bir anlamda kırıntılarla besleniyoruz :zaa: biraz büyüdükten sonra tabiki sürekli natarlar :melek:
Haci Vosvos
24-04-2017, 21:19
Olur mu guzel kardesim ? Herkes tertemiz oynuyor. Buraya gelip milliyetcilik yapani da Allah korkusu olani da hepsi de tertemiz oynar.
Ben kosla oksi ekşın ile yıkıyorum tertemiz oynuyorum.
hayaligenc
24-04-2017, 21:41
Ben kosla oksi ekşın ile yıkıyorum tertemiz oynuyorum.
Merhaba;
Ben direk asitle temizliyorum , pırıl pırıl oluyor . Tercihim kromik asit çözeltisi
oyunun ilk günlerinde natar köyleri olmadığı için vahaları yağmalıyoruz. natar çıktığı zaman natara da dalıyoruz elbette :)
Eğer Vaha Sayısını Artıracaksanız Hiç Düşünmeyin Artırın Daha Zevkli Olur.
natar köyleri oyunun ilk gününden patır patır oluşmaya başlasa , multi hesap açıp vaha temizleyerek hızlı köy atanlara karşı biz altın ile oynayan yada altınsız oynayan oyuncular bir nebze daha eşit yarışır duruma gelirz , ancak en önemli evre olan ilk 3 günde ortada natar bulunmadığı için çıkan 1 -2 taneye de tüm bölge saldırdığı için ne yazıkki emek yada altın ile %150 %125 tahıl vahası kapmak çok zor oluyor . onlar sadece yüce multi proflarına özel oluyor :))
ATLANTA SPR!T
25-04-2017, 19:01
yağma yapmıyorum genelde bilirler, sevmem. anketi hangi seçenek kazanır ise oraya yağma yapacağım.
teşekkürler.
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2022, Jelsoft Enterprises Ltd.