Orijinalini görmek için tıklayınız : Etkinlik Çiçek Avı - Tartışma Konusu
Merhaba,
Burada, yarışmaya ilişkin yorumlarınızı, sorularınızı, önerilerinizi ve geribildirimlerinizi paylaşabilirsiniz. Umarız etkinlik hoşunuza gider. Lütfen, bu konuda doğru cevapları göndermeyin.
Yarışmaya buradan (http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=102838) ulaşabilirsiniz.
İyi eğlenceler!
Nozzle(-_+)
13-04-2017, 11:02
Ben konu filan bulamadim yada bisi anlamadim zaten sabah 5 oldu ben yatiom :D
Son çiçeği buldum
nasıl olacak şimdi bilemedim :confused:
Merhaba Noozle,
İpucunda konuya dair çok önemli bir bilgi var. Bu yeni özelliği ilk olarak nerede duyurmuştuk? Hangi forum konusu içerisinde?
Cevapları diğer konuya bekliyoruz!
Merhaba Cadı,
Önceki 5 çiçeğin bulunduğu forum konularını bulduysanız, tüm bu 6 çiçeğin bulunduğu konuları buradan (http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=102838) bizimle paylaşın.
Merak etmeyin, cevaplarınız görünür olmayacak :)
Son çiçeği buldum
nasıl olacak şimdi bilemedim :confused:
Merhaba Cadı,
Önceki 5 çiçeğin bulunduğu forum konularını bulduysanız, tüm bu 6 çiçeğin bulunduğu konuları buradan (http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=102838) bizimle paylaşın.
Merak etmeyin, cevaplarınız görünür olmayacak :)
ilk olarak son çiçeği buldum:zuhaha:
ilk 5 yok daha
:zuhaha:
ilk olarak ilk çiçeği buldum ama artık pes etme zamanı geldi bu yarışmanın forumda yeni olanlara göre olmadığını düşünüyorum ben gidip bahçeden toplayacağım herkese iyi eğlenceler
hayaligenc
13-04-2017, 12:13
ilk olarak ilk çiçeği buldum ama artık pes etme zamanı geldi bu yarışmanın forumda yeni olanlara göre olmadığını düşünüyorum ben gidip bahçeden toplayacağım herkese iyi eğlenceler
Merhaba;
Herşeye şıp diye ulaşılacaksa ne anlamı kalıyor :)arayarak aslında eğleneceğiz :)
Başarılar
Merhaba;
Herşeye şıp diye ulaşılacaksa ne anlamı kalıyor :)arayarak aslında eğleneceğiz :)
Başarılar
6 tanesini buldum ama yine de bu yarışmayı forumda daha fazla mesaj yazmış birisinin yapmasını tercih ederdim ama böyle çok daha adil olduğunu belirtmek istiyorum
hayaligenc
13-04-2017, 12:46
6 tanesini buldum ama yine de bu yarışmayı forumda daha fazla mesaj yazmış birisinin yapmasını tercih ederdim ama böyle çok daha adil olduğunu belirtmek istiyorum
Kim hizliysa o kazanir :)
Kim hizliysa o kazanir :)
ama rastgele seçilen 3 kişi denilmişti yanlış hatırlamıyorsam.Ben her zaman şansıma güvenmişimdir taktiğim sanki hiç yarışmaya katılmamışım gibi normal hayatıma devam etmek :) Kazanırsam bu altınlar nereden geldi diye merak edeceğim kazanmazsam şansıma güvenmeye devam edeceğim :)
Ruudroy003
13-04-2017, 13:39
kör nerden bilirmiş kendindenşarkısı bile var ah 15 li 15 li....
İlk olarak son çiçeği buldum. Son çiçekdede ipucu varmı yoksa ipucular sıraylamı gidiyor. ?
İlk olarak son çiçeği buldum. Son çiçekdede ipucu varmı yoksa ipucular sıraylamı gidiyor. ?
bana da aynı oldu
ipuçları geriye dönük değil sanırsam
Bu çiçeği bulacam ama nerde
halil065
15-04-2017, 00:05
hocam 1. çiçeği buldum ancak 2. ipucundan hiçbir şey anlamadım ya. buradan da açık etmek istemyorum. nasıl yapacagımı bilmiyorum.
ultrAslan
15-04-2017, 13:37
ney bu çiçek bi örnek atında diğerlerini bulalım laaa
HANBİRLİKLERİ
15-04-2017, 13:52
Çiçekleri buldum linkleri ekledim bakalım ne çıkacak :)
Çiçekleri buldum linkleri ekledim bakalım ne çıkacak :)
Aman eksik kalma bir şeyden de biraderim =)
HANBİRLİKLERİ
15-04-2017, 17:28
Aman eksik kalma bir şeyden de biraderim =)
ayıpsın kanka :gulerim:
HANBİRLİKLERİ
18-04-2017, 23:23
çiçeklerin sonucu ne olacak mesajlar açıldı
benim verdiğim linkler hatalı / yanlışmı
hayaligenc
18-04-2017, 23:27
çiçeklerin sonucu ne olacak mesajlar açıldı
benim verdiğim linkler hatalı / yanlışmı
Merhaba;
Cevap veren tüm oyuncularımız doğru cevaplamışlar. İçlerinden seçtiğimiz 3 üyeye ödülleri yatırılacaktır.
İyi Forumlar
HANBİRLİKLERİ
18-04-2017, 23:28
Merhaba;
Cevap veren tüm oyuncularımız doğru cevaplamışlar. İçlerinden seçtiğimiz 3 üyeye ödülleri yatırılacaktır.
İyi Forumlar
o kadar link buldum güzel güzel yazdım teselli ödülü olarak +rep bari alsaydım :)
hayaligenc
18-04-2017, 23:29
o kadar link buldum güzel güzel yazdım teselli ödülü olarak +rep bari alsaydım :)
sizi mi kıracağım :) + rep hesabınıza yüklenmiştir.
HANBİRLİKLERİ
18-04-2017, 23:30
sizi mi kıracağım :) + rep hesabınıza yüklenmiştir.
teşekkürler hayaligenc :)
Merhaba;
İyi Forumlar
Teşekkürler..
HANBİRLİKLERİ
19-04-2017, 08:36
Teşekkürler..
kardeş kaptın yine altını hadi yine iyisin :)
kardeş kaptın yine altını hadi yine iyisin :)
Teşekkürler biraderim. İlk defa bir yarışmaya katıldım. Şans gülümsedi :islik:
Jabbawockeez
19-04-2017, 15:11
2'de 2 yaptık , çok teşekkürler :)
6 kişi katılmış rastgele değilde 2-4-6 ödüller almış 1er kişi atlayarak ilginç
Jabbawockeez
19-04-2017, 17:32
Yanlışın var galiba :) 1.- 3. ve 6. ödül almış :)
HANBİRLİKLERİ
19-04-2017, 18:57
6 kişi katılmış rastgele değilde 2-4-6 ödüller almış 1er kişi atlayarak ilginç
2. bilen benim bir ödül almadım ilginç olan ne
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2022, Jelsoft Enterprises Ltd.