Orijinalini görmek için týklayýnýz : Eðlence Kartopu oyunu: Tartýþma
Bu küçük oyunu(veya herhangi bir konuyu :o) burada tartýþabilirsiniz. Lütfen ana konuyu (http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=102240&p=2120050#post2120050) yalnýzca cevaplarýnýz için kullanýn.
Mutlu yýllar!
Burasý sadece konuyla ilgili tartýþma forumudur. Lütfen yarýþma için cevaplarýnýzý ana konuda veriniz.
Buradan (http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=102240) ana konuya ulaþabilirsiniz.
Charlie Chaplin'in The Gold Rush (Altýna Hücum) filmi geldi aklýma konuyu ve baþlýk altýnda mesaj atan arkadaþlarýmýzý görünce :) 1925-2016 ama konu hiç deðiþmeden devam ediyor resmen :)
Mesajý buradan deðil ama buradan (http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=102240&p=2120050#post2120050) cevaplamalýsýnýz.
forum canlandý ama ordaki forum hesaplarýnýn yarýsý multi hesap gibi buna da bi sýnýrlama getirseydiniz keþke :)
Toplamda geçerli olacak sadece 100 cevap olacak. Sanýrým konuyu görüp yeni üye olarak yazmak ve katýlmak isteyen çok kiþi oldu. Güzel bir þey aslýnda bu. Süre bitince mesajlar arasýndan 100 geçerli cevap baþtan itibaren seçilip belirlenecektir.
fake hesap acýolar :)1 msjli üye doldu 300 altýn die ekmek sýrasý baþladý
soyle bisey denene bilir mesela bugun uye olanlarin cevaplari sayilmaya bilir simdi iclerinden belki yeni kayd olan gercek oyuncular da ola bilir banlansin diyecez ama adil olmaz =))
nasýl adil olmaz adamlar foruma gelmezdi ekmek war die foruma gelýyolar:D ben 300altýn almasamda olr cýkcagý ne zaten kacda1 ihtimal ama onlar hiç haketmiyor)
Adil olmayan bir sonuç çýkmayacaktýr arkadaþlar içinizi ferah tutun.
Mutlu yýllar :)
Sýr nicholas
28-12-2016, 23:13
100 ödül sýnýrý ilginç olmuþ ilk görenler için yapýlmýþ sadece :) bu arada forumu öncelerden de takip ediyordum yorum yapmýyorum diye hesap açma gereði duymadým sadece. Tek eglencemiz bu deðil neticede. Ayriyeten biliyorum benim için söylemediniz 😎
Açýklamaya göre 100 ödül yok sadece kara sayýsý 100 tahtadaki. Ödül miktarý ve sýnýrlamasýný tam olarak açýklamadý Odin.
100 ödül sýnýrý ilginç olmuþ ilk görenler için yapýlmýþ sadece :) bu arada forumu öncelerden de takip ediyordum yorum yapmýyorum diye hesap açma gereði duymadým sadece. Tek eglencemiz bu deðil neticede. Ayriyeten biliyorum benim için söylemediniz 😎
kutularýn sayýsý 100 zaten, nasýl daha fazla olabilir.
kuzeydekikrall
28-12-2016, 23:47
bazý arkadaþlar durumu anlamamýs
Belirli bir alaný ilk seçen kiþi, o alandaki ödülü alacaktýr.
yazýsýný dikkate almadan yazmýþlar her karenin dolacagýný sanmýyorum :D illaki biri acýkta kalacak aslýnda dolan yerlerin listesini paylasýp katýlacak arkadaþlarýn iþini kolaylaþtýrabilirsiniz, o kadar mesajý okuyup boþ yer bulmak yürek ister :)
Arkadaþlar hala tahmin edilmemiþ alanlarýmýz var , ayný kareleri tahmin etmekten kaçýnalým bildiðiniz üzere bir alaný birden fazla oyuncu tahmin etmiþse alaný ilk tahmin eden oyuncunun mesajý geçerli olur.
heavenrain
29-12-2016, 00:42
Merhaba,
Kullanýcýlarýn etkinlik konusuna gönderdiði mesajlar gizlenseydi daha uygun olurdu diye düþünüyorum.
Diðer yandan bu satranç tahtasýna benzeyen tahtamýz biraz daha büyük olabilirdi, böylece yoðun katýlýmcýlarýn içerisinde ayný noktayý birden fazla kiþinin vurma olasýlýðý da düþmüþ olurdu.
Merhaba,
Kullanýcýlarýn etkinlik konusuna gönderdiði mesajlar gizlenseydi daha uygun olurdu diye düþünüyorum.
Diðer yandan bu satranç tahtasýna benzeyen tahtamýz biraz daha büyük olabilirdi, böylece yoðun katýlýmcýlarýn içerisinde ayný noktayý birden fazla kiþinin vurma olasýlýðý da düþmüþ olurdu.
Tahtadaki tüm alanlar dolduðunda 2. Kartopu Oyunu konusunu açacaðýz.Ýlk etkinliðe katýlanlar 2. etkinliðe katýlamayacak.Böylece etkinliði geç görenler için ödül kazanma fýrsatý olacaktýr.
heavenrain
29-12-2016, 01:15
Tahtadaki tüm alanlar dolduðunda 2. Kartopu Oyunu konusunu açacaðýz.Ýlk etkinliðe katýlanlar 2. etkinliðe katýlamayacak.Böylece etkinliði geç görenler için ödül kazanma fýrsatý olacaktýr.
Cevabýnýz için teþekkür ederim. Galiba forumdaki kullanýcý isminizi deðiþtirmiþsiniz, Ege:)
Küçük bir ipucu: Boþta kalan sadece 3 kutucuk kaldý. Henüz onlarý söyleyen olmadý. :)
Son cevap çok yaklaþtý ama malesef boþta kalan kutulardan birini doðru tahmin edemedi :)
Yine bir karavana ... Son 3 geçerli tahmin için hala þansýnýz var!
Maalesef D5 ile yine bir tekrara düþtük ve hala geçerli kutularýmýzýn talihlisi görünmedi.
Tebriklerrrr... Son 2 kutumuz için baþarýlý üyelerimizi bekliyoruz. Belki þanslý numaralar deðiller ama yine de kimsenin bilemediði kutularý seçebilmek ayrýcalýktýr!
Maalesef bir arkadaþýmýz Z8 ile tahta dýþýna çýktý. Resmen Out! Fakat son bir mancýnýk isabetiyle yeni üyelerimizden güzel bir çýkýþ geldi.
Kaldý bir tane bilinmeyen ve isabet almayan hedef! Acaba bu son arkadaþýmýz kim olacak?
Olmaz olamaz! Tam 2 mesaj önce yazýlan cevap tekrar edildi. Fakat hala kimse þansýný kaybetmiþ sayýlmaz. Geçerli bir kare numarasý hala sahibini bekliyor.
Sonunda! Kartopu Oyunu 1'in sonuna geldik. Sonuçlar Odin'in bildirdiði gibi daha sonra açýklanacaktýr.
Bakalým sýrada ne var!
Yilmayan
29-12-2016, 04:40
1.yarýþmaya katýlýp katýlmadýðýmýzý nasýl anlayacaðýz :D
C1 boþtu sanýrým C1 yazdým :D
I1 ve F1 hala boþ sanýrým bir de G8 :D ama g8 den emin deðilim :D
Ýlk yazanlarýn cevaplarý geçerli olacaktý. Söylediðiniz alanlar için cevaplar mevcut maalesef.
Yilmayan
29-12-2016, 04:43
Ýlk yazanlarýn cevaplarý geçerli olacaktý. Söylediðiniz alanlar için cevaplar mevcut maalesef.
O zaman diðer yarýþmaya baþvurayým :)
Ýlk yarýþmaya katýlanlar ikincisine katýlamaz uyarýsý var ama :)
Ayrýca katýlan arkadaþlar mevcut bir sunucuda oynuyorlarsa lütfen onu da belirtsinler. Bu olmadan yazdýysanýz lütfen mesajýnýzý düzenleyip ilave yapýnýz.
Örneðin : s1 Latte
Yilmayan
29-12-2016, 04:45
Ýlk yarýþmaya katýlanlar ikincisine katýlamaz uyarýsý var ama :)
Ayrýca katýlan arkadaþlar mevcut bir sunucuda oynuyorlarsa lütfen onu da belirtsinler. Bu olmadan yazdýysanýz lütfen mesajýnýzý düzenleyip ilave yapýnýz.
Örneðin : s1 Latte
Etkinliði yeni gördüm hepsi dolmuþ ben ondan sonra yazmýþým sanýrým bundan dolayý katýlmýþ sayýlmam :D
Cinnemal, Etkinlik Yöneticisi olarak ne der bilemiyorum ama þans vereceðini düþünmüyorum hehe
Etkinliði yeni gördüm hepsi dolmuþ ben ondan sonra yazmýþým sanýrým bundan dolayý katýlmýþ sayýlmam :D
Günaydýn , maalesef ilk etkinlik konusuna mesaj atan kiþiler ikinci etkinliðe katýlamýyor , yazsalar bile geçersiz sayýlýyor.
Yilmayan
29-12-2016, 04:51
Günaydýn , maalesef ilk etkinlik konusuna mesaj atan kiþiler ikinci etkinliðe katýlamýyor , yazsalar bile geçersiz sayýlýyor.
Bence latte yanlýþ bakmýþ dolmayan kutucuklar var sanki ilk yarýþmada :)
o zaman ilk yarýþmada þansýmýzý deneyelim :)
O konuyla ilgili her bir karenin cevabý ve sahibi Cinnemal'da var. Eðer gözümüzden kaçan var diyorsanýz ona özel mesaj atýp sorabilirsiniz. Böylece konu tekrar aktif hale getirilir.
etkinlik acýklamasý yapýlýrken tahtanýn satranc tahtasýna cok benzer oldugu söylenmiþ ama aynýsý denmemiþ. ya bu etkinlikteki tahtada ç ve ð harfleri varsa :D. bence soru eksik net degil. bir daha sorun.
Minik bir tiyo
Kartopu Oyunu 2 ! etkinliðinde hiç tercih edilmemiþ 17 alan var , ayný tercihleri yapmamaya gayret edelim.
osmancan71
29-12-2016, 17:54
mail adresimi kontrol edilecek :) ya onada önlem aldýysa
mail adresimi kontrol edilecek :) ya onada önlem aldýysa
Her türlü önlem alýndý içiniz rahat olsun :)
osmancan71
29-12-2016, 18:06
Her türlü önlem alýndý içiniz rahat olsun :)
iyi ozmn :D zaten bize çýkmaz en azýndan hile olmasýn :D
eski toprak
29-12-2016, 20:18
Bu küçük oyunu(veya herhangi bir konuyu :o) burada tartýþabilirsiniz. Lütfen ana konuyu (http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=102240&p=2120050#post2120050) yalnýzca cevaplarýnýz için kullanýn.
Mutlu yýllar!
herkese mutlu yýllar yeni yýlýn herkese mutluluk getirmesini dilerim ne oyunsa bý türlü oynuyamadýk
The Matrix
30-12-2016, 00:21
0-0 Kýsa Rok Oyunun seyri deðiþsin :D BÝRÝ DE UZUN ROK yaptý mý Tüm oyun çapraz olarak deðiþir :D
Üzülerek söylüyorum ki Kartopu Oyunu 2!'mize ilk oyun kadar ilgi gösterilmedi. Sanýyorum ki ödüller sizi pek tatmin etmedi?
O halde öncelikle bu oyundaki boþ kalan karelere de doðru tercihler yapmak ve yeni oyun ve ödüllerin arz edilmesini beklemek iyi olabilir :)
Ýpucu: Kartopu Oyunu 2 için 8 adet isabet edilmeyen mancýnýk niþangahýmýz var. Acaba bunlar hangileri?
Bir tüyo vermek istiyorum "J". Ama J bloðunda isabet ettirmeniz gereken boþ kareyi bulmak sizin iþiniz!
Bir sonraki ipucu ve boþ blok yaklaþýk 5 dakika sonra gelecektir :)
Ýpucu: Kartopu Oyunu 2 için 8 adet isabet edilmeyen mancýnýk niþangahýmýz var. Acaba bunlar hangileri?
Bir tüyo vermek istiyorum "J". Ama J bloðunda isabet ettirmeniz gereken boþ kareyi bulmak sizin iþiniz!
Bir sonraki ipucu ve boþ blok yaklaþýk 5 dakika sonra gelecektir :)
Bu mesajýmý yazarken bir arkadaþýmýz mancýnýðýný ateþledi fakat karavana :(
Bir ýska daha. Mancýnýklarýnýzý daha sýký gerip yollayýn. O kadar yaklaþtýnýz ki ýskalamanýzý hayretle izliyoruz!
Bir E bloðu atýþý geldi fakat söylemem gerekir ki o bloktaki tüm hedefler tahrip edildi!
Lütfen diðer bloklara atýþ yapmayý deneyin. J bloðunda hala boþ bir alan var demiþ miydik ?:)
Duyanlar ve daha önceden katýlýp þu andaki oyuna þansý olmayanlar!
Arkadaþlarýnýzýn da ödüller kazanmasýný istiyorsanýz Kartopu Oyunu 2 için onlarý foruma davet edebilir veya konuyla ilgili uyarabilir ve þu ipucunu verebilirsiniz :
Forumda Kartopu Oyunu 2! (http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=102247) diye bir baþlýk var. Oradaki mesajlarý okuyup tahmin edilmeyen 6 Harften boþta kalan hedefleri bulabilirsen ve birinin adýný yazarsan Örn: A1 TRX OyuncuAdýn. ödül için senin de þansýn olabilir.
Bunu söylerken sadece 6 harflik ve toplamda 8 isabet alaný kaldýðýný söylemeyi unutmayýn. Benden duymadýnýz :)
Yine karavana. Sanýrým mancýnýklar þaþtý. Ýsabet alýnan rakam doðru ama harften sekti toplar!
Ýlkokuldaki fiþler gibi düþünün. Jale bu jandarma.
Seydunaa
30-12-2016, 03:29
Þu an 5 hedef kaldý.. J diyorum G diyorum F diyorum D diyorum B diyorum :)
Bravooooo yalnýz A harfini unutmuþsunuz :)
Seydunaa
30-12-2016, 03:36
Bravooooo yalnýz A harfini unutmuþsunuz :)
Onu ben doldurdum Editledim... O sayýlmýyor mu? Mesajýmý sil tekrar yazayým ben o zaman :D
Dip : Kim nereyi iþaretledi isimleriyle excel den atabilirim yani :)
Doðru cevabý bulduysanýz ve daha önceki yarýþmaya katýlmadýysanýz düzenleyip doðru cevap olduðunu düþündüðünüz þeyi yazabilirsiniz. Bununla ilgili bir ikaz görmedim ben :)
KIZGIN KRAL
30-12-2016, 07:07
Bence a9 en mantýklýsý
Kotukenan
30-12-2016, 07:24
dostum,eski hesabýmýn þifresini iptal etmiþler. ne yaptýysam giremiyorum hesabýmla. haliyle gittik yenisini açtýk. ne yapsaydýk?:)
dota.vfv
30-12-2016, 09:57
Bence gayet adil bir kampanya. Zaten bu oyunun bir amacýda forumu canlandýrmak, foruma yeni üye kazandýrmak. Adil olan kýsmý ise mesela ben yeni gördüm mesajý foruma kayýt oldum ve oyuna katýldým ama forumu zaten takip eden birisi oyuna daha erken kayýt oldu. Ben istediðim kareyi seçemedim ama forumu takip eden birisi istediði kareyi seçti. 5 tane kare aklýmda tuttum ve 20 sayfanýn hepsini tek tek kontrol ettim benden önce seçen biri olmuþ mu diye sonunda hiç seçilmemiþ kareyi bulup güç bela o kareyi seçebildim :D iþte adil olup olmamasý burada yatýyor. halbuki oyunu 2005'ten bu yana oynuyorum ve 2007'de forumda takýlýyordum. Þimdi o maille foruma girmeye çalýþýnca forum izin vermedi maili yýllardýr kullanmýyordum o maili açmaya çalýþtým güvenlik sebebiyle mail sýfýrlanmýþ. Böyle þeyler iþte neden anlattým bilmiyorum. Ýyi forumlar.
Tiyo
Kartopu Oyunu 2 'de sadece 3 tane boþ alan kaldý
Kartopu Oyunu 1 ve Kartopu Oyunu 2 etkinlikleri bitmiþtir.Sonuçlar yarýn 11:00'de açýklanacaktýr :)
The Matrix
30-12-2016, 23:23
Ne saçma bir oyun bu aslýn da mantýklý bile deðil. Satranç oynamayý bilmeyen ne yapacak :D
Ne saçma bir oyun bu aslýn da mantýklý bile deðil. Satranç oynamayý bilmeyen ne yapacak :D
Merhaba,
Etkinliðimiz satranç ile alakalý deðildir , satranç temasý ile sunulmuþtur. Her hangi bir satranç bilgisine sahip olmanýz gerekmiyor öyle ki satranç oyun tahtasýnda dokuz ve on numaralý kýsým ayrýyetten I ve J harfleri mevcut deðildir. Etkinliðimiz bir önce ki etkinliklere nazaran daha kolaydýr ve her hangi bir yetenek gerektirmez. Ýyi forumlar
kuzeydekikrall
31-12-2016, 09:20
sonuçlar acýklandýmý? form linki verirmisiniz bulamadýmda :)
http://forum.travian.com.tr/showthread.php?t=102260&p=2121418#post2121418
vBulletin® v4.2.3, Copyright ©2000-2022, Jelsoft Enterprises Ltd.